Михаил Хазин: Борис Джонсън подаде оставка като министър-председател на Великобритания,

...
Михаил Хазин: Борис Джонсън подаде оставка като министър-председател на Великобритания,
Коментари Харесай

Михаил Хазин за ролята на Русия при оставката на Борис Джонсън

Михаил Хазин: Борис Джонсън подаде оставка като министър-председател на Англия, защото се оказа " несъответствуващ управител " против Русия.

На 7 юли Джонсън разгласи оставката си като началник на английското държавно управление. Според Хазин руснаците не би трябвало да се радват изключително на това по една причина.

В началото на годината формалните водачи на груповия Запад възприемаха Руската федерация като „ исполин на глинени крайници “, на което се основаваха релативно простите им проекти против Москва. Те се основаваха основно на възприятието за власт над съветския административен хайлайф, който управлява финансовите потоци.

„ Те недвусмислено имаха вяра, че в случай че натиснат малко, тогава в случай че не Русия, тогава нейното политическо управление ще рухне. Върху това беше построена цялата композиция от първото полувреме. Сега стана ясно, че това не е по този начин ", съобщи още специалистът.

" Те не схванаха какво се случи, не схванаха ролята на Путин, само че изцяло осъзнаха, че са създали неточност. И в този момент те ще я поправят, на първо място, като отстранен безполезните политически мениджъри “, сподели Хазин.

Джонсън беше измежду минимум " подобаващите " западни водачи за битката против Русия, тъй че той беше един от първите, подали оставка.

Експертът предвижда разбъркване в управлението на Съединени американски щати, западноевропейските страни, както и в управническите структури на Европейския съюз. Мястото на Джонсън, съгласно Хазин, ще бъде заето от човек със същите задания против Руската федерация, тъй че възможната му външна наслада не би трябвало да заблуждава Москва и руснаците.

„ Вместо Джонсън, и то не незабавно, ще пристигна различен човек. Може би даже доста по-приятен за Русия, само че чиито цели и задания няма да се трансформират ", съобщи той.

" Подобна обстановка ще се случи в Съединени американски щати, други европейски страни и управлението на Европейски Съюз “, сподели Хазин в своя Telegram канал.

Медии и специалисти считат оставката на Джонсън за неприятна вест за Украйна. Според The Telegraph приемникът на водача на консерваторите може да има по-малко решителна позиция в поддръжка на Киев.

Политолозите също по този начин показват политическия вакуум, който се образува в Лондон след напускането на Джонсън: образуването на ново държавно управление може да отнеме повече от месец и през това време Англия няма да бъде деен интернационален състезател, в това число по въпросите на подпомагането на Киевски режим.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР