Microsoft потвърди, че името на предстоящата версия на Windows, която

...
Microsoft потвърди, че името на предстоящата версия на Windows, която
Коментари Харесай

Microsoft потвърди името на следващата основна версия на Windows и то не е Windows 12

Microsoft удостовери, че името на идната версия на Windows, която се чака тази есен ще бъде „ Windows 11, версия 24H2 “. По-рано се очакваше то да бъде Windows 12.

Информацията беше видяна в неотдавнашния лист с промени на предварителната версия на Windows 11. Това удостоверява, че тазгодишната годишна актуализация на функционалностите ще продължи да носи прозвището Windows 11:

„ Започвайки с Build 26-xx през днешния ден, Windows Insiders в каналите Canary и Dev ще видят, че версията е обновена до версия 24H2. Това значи, че Windows 11, версия 24H2 ще бъде тазгодишната годишна актуализация на функциите… “

Мнозина допускаха, че тази идна версия, която ще се основава на нова версия на платформата Windows, наречена Germanium ще се споделя „ Windows 12 “, заради огромния фокус върху прекарванията с изкуствен интелект от последващо потомство, които се чака да бъдат в основата на тази версия. Сега обаче Microsoft удостовери, че това няма да е по този начин.

Това е разумно, защото Microsoft не желае да фрагментира в допълнение потребителската база на Windows с трета версия на пазара. Освен това, стартирането на есенната актуализация като друга функционална актуализация на Windows 11 значи, че всички консуматори на Windows 11 ще могат елементарно да я получат.

Очаквайте доста нови функционалности с изкуствен интелект, както и общи усъвършенствания в качеството на прекарването в Windows.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР