Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс заяви, че отборът трябва

...
Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс заяви, че отборът трябва
Коментари Харесай

Мойс: Взехме твърде много лоши решения

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс съобщи, че тимът би трябвало доста да усъвършенства представянето си в реванша против Айнтрахт във Франкфурт на 5 май, в случай че желае да продължи битката за трофея в Лига Европа.

Лондончани изгубиха с 1:2 първия полуфинал в конкуренцията на УЕФА на личен терен нощес, с което понижиха възможностите си за първо класиране на край в Евротурнирите от 1976 година насам.

" Взехме прекалено много неприятни решения. Дали се отнасяше за разиграването на топката, за завършващия удар или за решаващото подаване - просто допуснахме доста неточности. Искаме да играем на финала, само че би трябвало доста да подобрим играта си във втората среща.

Не успяхме в първия мач, само че разликата е минимална - единствено 1:2. Има реванш, тъй че продължаваме и нищо не е решено. Наясно сме какво е належащо, с цел да преминем напред. Няма да бъде елементарно, тъй като те играят чудесно на контраофанзива. Ще има доста опасности за нас, само че ще опитаме.
 Айнтрахт (Франкфурт) победи Уест Хем с 2:1
Айнтрахт (Франкфурт) се оправи с Уест Хем като посетител

Вижте детайлности

Айнтрахт пробва да стигне до край за първи път от 1980 година, когато завоюва купата на УЕФА, само че Уест Хем през този сезон потвърди, че може да преодолява пасив и да излиза от сложни обстановки, както го направи против Севиля на осминафиналите, когато навакса закъснение от 0:1 от първия мач и завоюва с 2:0 втората среща, с цел да продължи напред.

" Бяхме в същата обстановка против Севиля ", подсети нападателят Михаил Антонио, който осъществя попадението за англичаните в дуела против отбора от Франкфурт.

" Най-важното за нас е, че без значение къде гостуваме, ние имаме вяра, че можем да победим всеки. Така че ще отидем във Франкфурт и ще се опитаме да спечелим ", сподели Антонио.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР