Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обрисува профила на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обрисува профила на
Коментари Харесай

Солскяер: Не трябва да има нито една гнила ябълка в отбора

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обрисува профила на играчите, които по принцип желае да притегля в тима си. Според него те би трябвало първо да имат избрани личностни качества, тъй като " една гнила ябълка " скапва всички останали.

" Чувствах се фаворизиран, когато играех за Манчестър Юнайтед. Не бих могъл да се виждам, в случай че не знаех, че съм дал всичко от себе си за своите съотборници и своя управител. Сега диря същото в играчите, които привличаме, или което интегрираме в първия състав от младежките обединения. Те би трябвало да си положителни като персони и експерти, тъй като една гнила ябълка в кошницата скапва и останалите. Искам да изградя тим, който отразява качествата и възгледите на моя екип. Разбира се, има и други стандарти, тъй като желаеме да печелим. Ние сме в този бизнес, в който би трябвало да се побеждава.

За да бъдеш състезател на Манчестър Юнайтед, първо би трябвало да си задоволително преклонен, с цел да знаеш, че постоянно би трябвало да работиш интензивно. Ежедневно да даваш най-хубавото от себе си, а не да си мислиш, че си по-добър, в сравнение с си. В съшото време би трябвало да играеш с огромна убеденост ", разяснява Солскяер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР