Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола заяви, че спечелването

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола заяви, че спечелването
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Арсенал имат много история, ние сме нови

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола съобщи, че спечелването на британската Висша лига в Англия е по-удовлетворително от успех в Шампионската лига. Той ще се опита да компенсира разочарованието в шампионата на богатите с четвърта купа в Англия през уикенда.

" Много седмици, доста мачове се борихме с травми, положителни и неприятни моменти, разнообразни обстановки. Успехът беше с нас последните няколко години.

Ливърпул беше неукротим през оня сезон (2019-20), а ние не бяхме толкоз положителни. През останалото време бяхме на равнище. Щастливи сме в живота, когато печелим и печелим. Това ни дава положително въодушевление за подготовка. Това не е един мач като ФА Къп. Тук е всеки ден.

Отборите с по-голяма история имат повече последователи. Това се случва и в Испания, Германия, Италия.

Феновете на Ливърпул желаят да завоюват, не споделям, че цялата страна е зад " алените ", само че те са тимът с повече трофеи. Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Арсенал имат доста история, ние сме нови. Ето за какво е привилегия да сме тук и няма да пропуснем опцията да се любуваме в тези 95 минути ", сподели Гуардиола.
 Арсенал се чуди дали да купи Габриел Жезус
Арсенал се чуди дали да купи Габриел Жезус

Пеп не го спира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР