Мениджърът на говори пред медиите преди заминаването на тима за

...
Мениджърът на говори пред медиите преди заминаването на тима за
Коментари Харесай

Балъков: Показваме, че сме на прав път

Мениджърът на приказва пред медиите преди заминаването на отбора за втория стадий от подготовката преди подновяването на полусезона. “Червените” отпътуват за Турция в понеделник.

“Ние продължаваме нашия си проект. Разчитаме напълно на български футболисти. Знаем къде се намира футболът ни в последните 15-20 години. Ние би трябвало да работим повече от всички други, с цел да наваксаме всички дефекти във футбола. Освободихме трима-четирима и привлякохме пет-шест индивида. Последно взехме - момче с огромни вероятности. Всички са млади футболисти, някои национали. Нашата политика е доста безапелационна и ясна. Използваме базата на националния тим за идната година, когато националния тим го няма там. Условията са отлични за работа и подготовка”, сподели Балъков.

“В Турция ще изиграем съществени мачове. С Динамо Киев ще играем последна инспекция преди подновяването на шампионата. Винаги е добре да премериш мощ със мощните. Нашата цел е една и съща. Работим с млади български футболисти. Разбира се може да вземем някой по-опитни. До момента мисля, че демонстрираме, че сме на прав път. Вярно имахме някои амплитуди в представянето си, само че като цяло резултатите са позитивни. Амбициите ни са да побеждаваме всеки мач, като се целим да бъдем измежду шестте тима, с цел да играем с най-силните отбори”.

“Това, което прилагаме е клубна философия, която не зависи от треньор. Независимо кой е отпред, по този начин се продължава. При нас би трябвало да е по-усилена работата, с цел да компенсираме някой неща, които не са усвоени в предходните години у играчите. Футболистите реагират по естествен метод на схемата на работа на цялостен работен ден и я подкрепят”, сподели още Балъков.

Бала също по този начин пожела триумф на новия народен селекционер Ясен Петров и се надява да има позитивни резултати на представителния ни отбор.

“Стискаме палци на Ясен Петров да си направи добър екип и да има повече шанс от всички нас, които сме били в националния тим преди този момент. В националния тим има доста напрежение и напън от странични фактори. Няма треньор в последните години, който да е станал селекционер и да е имал комфорт. Що се отнася до конгреса на БФС, откакто президентът разгласи политическите избори през април, а ние да чакаме следващата година за него не е действително съгласно мен”, съобщи още Краси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР