Майка описва неприятния момент, в който вижда снимка на 13-годишната

...
Майка описва неприятния момент, в който вижда снимка на 13-годишната
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Майка откри отвлечената си 13-годишна дъщеря в сайт за проститутки, малко след това...

Майка разказва неприятния миг, в който вижда фотография на 13-годишната си щерка в уебсайт за проститутки. Дъщерята на Кубаики Прайд от Атланта изчезва и 9 месеца по-късно майка й вижда фотографията й на уеб страницата на ескортната услуга Backpage.com, написа Daily Mail.

Нейният отблъскващ и трогателен роман беше разказан в документален филм, който ще бъде показан на Netflix за образование на младежите и техните родители. Една вечер 13-годишно момиче отишло на празненство по случай на края на образователната година. Вечерта тя срещнала жена, която твърдяла, че желае да я откара у дома. Както се оказва най-после, тазиа добродушна жена на пръв взор продава деца.

Г-жа Прайд се пробвала да открие в Интернет най-малко някаква информация за изчезналата си щерка и след 270 дни се натъква инцидентно на уебсайт с конвой услуги, където вижда фотографията й. Снимките на щерка й в долни дрехи са оповестени в секцията "Новости ", а под тях има оценки и мнения. Жената не мислела за нищо друго с изключение на за това по какъв начин да се обади и да поръча личната си щерка. Когато момичето се върнало у дома, тя към този момент употребявала опиати. Освен това тялото на момичето имало доста признаци на побой, само че все пак тя два пъти избягала от къщата на майка си по-късно.

Когато Кубийка попитала щерка си за какво тя продължава да бяга от самото начало, тя отговаряла, че има потребност от таблетки, към които е пристрастена. В последна сметка, дамата, която продава момичето е хваната и наказана на пет години затвор, само че фотографията на тинейджърката остана в интернет дълго време. Прайд съди този уебсайт, само че молбата й е отхвърлена от закона, съгласно която уеб сайтът може да разгласява всяка реклама.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР