Маурисио Почетино определи Челси за най-великият клуб в Англия, след

...
Маурисио Почетино определи Челси за най-великият клуб в Англия, след
Коментари Харесай

Маурисио Почетино: Челси е най-великият клуб в Англия

Маурисио Почетино дефинира Челси за " най-великият клуб в Англия ", откакто публично стартира работа при Сините и незабавно даде и първото си изявление.

Аржентинецът, който се завръща в Англия след 3 години и половина, ще опита да възроди лондончани след ужасяващия финален сезон, като към този момент клубът продаде Кай Хаверц и Нголо Канте, а се чака те да бъдат последвани и от още мнозина други.

" В последните 10-12 или 15 години Челси е най-великият клуб в Англия. Познавам доста добре Висшата лига и какво значи културата на Челси. Мисля, че почитателите ни още веднъж са разчувствани в устрема да стартираме да печелим " съобщи той пред клубния уеб страница.
 Почетино с първи работен ден в Челси
Почетино с първи работен ден в Челси

Изработва проекта за лятна подготовка

" Много съм благополучен, че ще работя с млад състав. Трябва обаче ясно да разберем, че ще би трябвало да работим в действителност крепко и да създадем доста добра атмосфера, с цел да можем да изградим основата за триумф през идващите години. Разполагаме с качествени футболисти, които желаят да оказват помощ да реализираме задачите си " добави той.

" Още през цялото време управлението бе наясно с задачите, които имаме. Искаме почитателите ни да бъдат щастливи и горди от метода, по който подхождаме и играем в мачовете. Трябва да създадем нужното, с цел да върнем Челси на върха, където му е мястото и където е бил " посочи още Почетино.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР