Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър в култовия

...
Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър в култовия
Коментари Харесай

Матю Пери бил в кома две седмици

Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър в паметния сериал „ Приятели ", разкри, че едвам не е починал през 2018 година на 49-годишна възраст, откакто раздрал дебелото си черво заради несъразмерна приложимост на опиати. В изявление за People артистът удостовери, че лекарите смятали възможностите му за оцеляване за минимални: „ Лекарите споделиха на фамилията ми, че има единствено 2% късмет да оцелея. Бях обвързван със специфичен уред, който изцяло заместваше функционалностите на сърцето и белите дробове. След това прекарах две седмици в кома, пет месеца в болничното заведение и още девет месеца с колостомна торба. Но по някакво знамение оцелях. "

Пери от дълго време намерено приказва за своята взаимозависимост. По време на фотосите на „ Приятели ", той приема 55 таблетки викодин дневно: „ Не знаех по какъв начин да спра. Ако служителите на реда дойдат в къщата ми и кажат, че ще ме вкарат в пандиза, в случай че още веднъж взема опиатите, тогава няма да се поколебая да стартира да амбалирам нещата за пандиза, тъй като ще знам, че няма да се сдържа. Пристрастяването ми напредна: ставаше все по-зле с възрастта. "

Актьорът признава, че пристрастяването му към хапчетата го довежда до 14 стомашни интервенции. „ Имам доста белези по тялото си, които ми припомнят да се управлявам ". Пери приказва в детайли за тъжните събития от 2018 година в записките си „ Friends, Lovers and the Big Terrible Thing ". Книгата ще излезе от щемпел на 1 ноември тази година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР