Mastercard празнува безценната страст към филмите като дава шанс на

...
Mastercard празнува безценната страст към филмите като дава шанс на
Коментари Харесай

Mastercard спонсорира 74-то издание на Международния филмов фестивал във Венеция

Mastercard чества скъпата пристрастеност към филмите като дава късмет на своите клиенти освен да следят, а и да изживеят световноизвестния кино фестивал.

София, 28 юли, 2017 - Mastercard разгласи началото на ново тригодишно партньорство с Международния кино фестивал във Венеция. Спонсорството ще стартира с Кино Биеналето, което започва на 30-ти август и ще продължи до 9-ти септември, като ще надгради съществуващите партньорства с филмовите фестивали в Кан и Берлин. По този метод Mastercard продължава да основава нови скъпи прекарвания, моменти и изненади за консуматори и сътрудници на компанията от целия свят, които споделят пристрастеността към киното.

Водени от разбирането за силата на тази пристрастеност, Mastercard неотдавна показа резултатите от проучването „ Киното и градът ", което открои какъв брой значимото място заема киното в живота на феновете си. Изследването обхвана поданици на седем огромни града по света, като изследва техните кино желания и привички. Резултатите демонстрираха, че ходенето на кино е третото обичано културно занятие, след пътуването и храненето на открито.

Дейвид Молина, вицепрезидент Маркетинг и спонсорства за Европа, Mastercard, съобщи: „ Международният кино фестивал във Венеция е неповторимо събитие, където пристрастеността към киното се смесва с магията на емблематичното място - съвършена композиция, която показва концепцията за скъпи прекарвания, която развиваме през последните 20 години в 112 страни по света, на 53 разнообразни езика. Целта на новото спонсорство е да продължи нашето странствуване, чиято последна цел е да свързва хората с техните пристрастености и да им помогне освен да ги следят, само че и да ги изживяват. Наред с това, ние имаме и чудесната опция да обвържем всички цифрови канали с самодейността и по този метод да предложим една в действителност скъпа стратегия за феновете на киното. Очакваме дълго и сполучливо партньорство с една от перлите в кино календара ".

За да означи уместно новото партньорство, Mastercard разиграва и състезанието „ Спечели киното " (до 31 юли), който дава опция на картодържателите да усетят какво значи да изживееш, а не просто да наблюдаваш един международен фестивал. Един щастливец - картодържател на Mastercard и негов непосредствен ще завоюват шанса да изживеят същински скъп миг на Кино Биеналето тази година, което включва: достъп до аления килим, билети за министър председателите на номинираните филми, настаняване в първокласен хотел, обиколка из града, храна и грим, както и достъп до 500 кино министър председатели в Италия.

Освен спонсорството, акцията на Mastercard „ от фенове в участници " ще бъде дейна във всички обществени канали, в зоната на аления килим и на терминалите на летището във Венеция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР