Мъск не открива топлата вода и не е първата световна

...
Мъск не открива топлата вода и не е първата световна
Коментари Харесай

Илин Димитров: Предстои Мъск да се срещне с българин, който ще му занесе официалната покана

Мъск не открива топлата вода и не е първата международна известна персона,  която вижда какъв брой е красива България. Аз като министър бях задължен да отиграя ритнатата топка и да го поканя. Това съобщи служебният министър на туризма Илин Димитров в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

По думите му към този момент три дни се приказва за българския туризъм.

Служебният министър на туризма посочи, че с изключение на Мъск е изпратена покана и на създателите на играта Elden Ring. И добави, че се е зародила концепцията за фестивал, на който участниците да се обличат като героите от играта.

Факт е, че с 0 лева България беше по медиите три дни. Изпратихме публично писмо на Мъск. Оказа се, че на Илон Мъск му следва среща с българин, който ще запазя в загадка, и той ще отнесе писмото персонално на Мъск. Когато получим отговор ще го разпространим по всички канали, означи Димитров.

Служебният министър разяснява и възможната резервация на притежателят на Туитър в български ресторант.

Много се надявам резервацията да е същинска. Ще разберем дали е същинска след датата 23 април. Не съм питал шефът, само че известието беше публикувано неведнъж, добави той.

Относно неприятните пътища до туристическите обекти, Димитров съобщи: Този проблем не е от през вчерашния ден. Доволен съм, че се видя казусът с достъпността. Имаме прелестни места, само че пътищата са неприятни. Не е в пълномощията на нашето министерство да асфалтира, само че се надявам да бъде видяно от сътрудниците от другите министерства.

Министърът на туризма уточни, че е основан екип от представители на Министерство на туризма, районното развиване и културата, чиято цел е уеднаквяване на календарите на събитията и такива места да бъдат поставени на масата, с цел да бъдат ремонтирани.

Според Димитров рекламата на България за туризъм е недофинансирана, само че не е неприятна. И добави, че рекламните видеа са направени от една от най-големите компании в света и са спечелили доста награди.

Служебният министър разяснява и идният зимен сезон. Очакваме зимния сезон 5-10% по-добър от предходния, който беше рекорден. Запазихме съотношението качество – цена. Създава се Зелен курорт Банско, където ще купуват коли, и ще бъде построено малко частно летище за платежоспособни. Държава, община и бизнес работят доста добре в зимните курорти. Само по този начин можем да спечелим борбата за туризма ни, уточни Илин Димитров.

По мотив компликациите, които украинските бежанци изпитват, Илин Димитров изясни: Министерството на туризма дава отговор единствно за администриране на тази стратегия. Ние съпоставяме данните от 7 листата, като единствено един е от хотелите и когато забележим къде е настанено едно лице предвиждаме програмата за заплащане. Ако обещано лице не попада в някой от тези описи значи, че данните не са задоволителни и сумата е противоречива.  

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР