Мария Сотирова, звездата от сериала Лъжите в нас, май има

...
Мария Сотирова, звездата от сериала Лъжите в нас, май има
Коментари Харесай

Бояна от „Лъжите в нас” има връзка с колега

Мария Сотирова, звездата от сериала „ Лъжите в нас ”, май има връзка с сътрудника си Константин Еленков, с който играят в Драматичния спектакъл в Пловдив и си партнират в постановката „ Майстори ” . Предположението се появи след гостуването на актрисата, която играе Бояна в сериала по Нова тв, в предаването „ На кафе ”. Красивата русокоска назова Константин „ моя другар ”, до момента в който разказваше по какъв начин се сдобила с кучето си Саша.
„ Във фейсбук имаше публикация. Веднага писах на дамата, че я взимам. Действието се развива вечерта и аз рано сутринта в неделя звъня на моя другар Константин - той също е артист, играем дружно в „ Майстори ”, и му споделям: „ Виж какво, тръгваме за Ахтопол ”. И той: „ Ама по какъв начин по този начин. Чакай малко, бе, жена, неделя е ”, стартира младата актриса историята си. Безспорно, наричайки сътрудника си „ моя другар ”, Мария Сотирова сътвори усещането, че са гаджета. Все отново остава някакво подозрение дали не е имала поради другар в смисъл на приятел, тъй като в обществените мрежи двамата нямат никакви общи фотоси. Иначе Константин Еленков е също толкоз прочут и към този момент потвърдил се актьор. Той е пето потомство артист, наследник е на актрисата и режисьор Диана Добрева и писателя Ангел Еленков-Аци . Преди време имаше клюки, че Константин има връзка с Мила Роберт, дъщерята на писателката Ваня Щерева. Съмненията се появиха около общите им планове. Константин взе участие в клипа „ Любов ” на Мила. Двамата си партнираха и в постановките „ Първа обич ” и „ Опасни връзки ”. Мила обаче нееднократно е казвала, че артистът й е „ най-хубав другар ”.

Що се отнася до историята с кучето Саша, актрисата я взела и през днешния ден са неразделни. Освен ежедневните дълги разходки, актрисата радва доберманката съвсем всяка седмица с походи в планината. „ Много обичам. Природата ме зарежда, успокоява ме ”, показа актрисата, която другояче е упражнявала 8 години тенис на корт.

Да си хареса куче в обществената мрежа и непринудено да реши да го вземе, пътувайки чак до Ахтопол, не е единственото непринудено решение на Мария Сотирова. Такова тя взела и в 11 клас, когато решила, че актьорството е нейно самопризнание и поискала допустимо най-скоро да му се посвети. За задачата се заела да изследва по какъв начин може да вземе две години за една, тъй че да кандидатства през есента в НАТФИЗ. Искала да стане допустимо най-скоро, откакто проф. Пламен Марков дружно с сътрудника си проф. Ивайло Христов – въпросната година щели да взимат класове в академията, споделили благи думи за нея, когато я гледали в постановки в актьорската школа на Малин Кръстев. Актрисата, която учела в Испанската гимназия в София, не желала да губи време, а незабавно да последва фантазията си. Затова един ден в огромното междучасие непосредствено отишла при директорката, с цел да я пита дали има по какъв начин да вземе две години за една. Оказало се, че няма по какъв начин. „ При което аз си взех чантата и отидох в прилежащото учебно заведение и започнах... Сега това не е доста хубаво, което ще кажа, само че започнах грубо да си изобретявам по какъв начин аз съм от доста оскъдно семейство, ние сме доста зле финансово и аз би трябвало доста бързо да отпътува за Америка, с цел да спечелвам пари. Жената ме погледна, съгласно мен усети, че си изобретявам... ”, споделя Мария Сотирова. Получила схващане, само че и отвод. Отворила телефона, написала в Google частно учебно заведение и се обадила на посочения телефон по отношение на първото, което й излязло. Този път споделила истината – желае да става актриса, да кандидатства тази есен и попитала дали има по какъв начин да вземе две години за една. Обяснили й, че има метод, като несъмнено, би трябвало да се приготви за матурите, които въпросната година били през август. „ Баща ми в първия миг беше: „ Какво? Как по този начин? Не, парадокс! ”, спомня си Мария с необятна усмивка, като посочи, че му споделила концепцията си да напуща Испанската гимназия по телефона. След като му обяснила, той я подкрепил, както и майка й. „ Наистина аз имам страхотни родители, които са до мен, поддържат ме... Имам чувството за тил, опора ”, щастлива е актрисата. Тя сбъднала желанието си, въпреки че се лишила от абитуриентски бал. Мария Сотирова приключва НАТФИЗ през 2017г. в класа на проф. Пламен Марков, а след това и магистърска стратегия „ Литература, кино и образна просвета ” в Софийския университет. Актрисата, която на 1 март чества 27-мия си рожден ден, мечтае да се занимава и с постановка, даже към този момент е написала сюжет.

Още с първите си актьорски изяви, Мария Сотирова прави мощно усещане. Тя играе стажантка в сериала „ Откраднат живот ”, Жана в поредицата „ Братя ”, а в този момент феновете на Нова тв я гледат като Бояна в „ Лъжите в нас ”. В началото на тази година Мария блесна и в ефира на Българска национална телевизия с ролята си на Кристина в сериала „ Аз и моите дами ”. Младата актриса е позната още от кино лентата „ 11А ”.

„ Когато съм в тежък интервал, ми е мъчно да се абстрахирам, само че диря способи – било то това да прекарам повече време измежду природата, да отида на кино, да се усамотя, само че не постоянно е доста елементарно ”, споделя актрисата. Към днешна дата, това, което й тежи, както и на фамилията й, е протичащото се в Украйна. Преди дни Мария Сотирова, чиято майка е рускиня, изрази страдание за протичащото се по време на гостуването си в предаването „ На кафе ”: „ Истината е, че с цялата емпатия и съпричастно и съчувствие, което оказваме към украинците, и цялата помощ, което в действителност е нещо доста хубаво, редом върлува и злобата и експанзията към руснаците. А Русия не е Путин и това би трябвало да се има поради. Там доста хора също страдат и за жалост техният зов бива заглъхнал още в зародиш. ”

Мария Сотирова има родственици в Русия. Чуват се непрекъснато по телефона. И двамата й братовчеди изгубили работата си, тъй като били фрагменти на съветски клонове на задгранични компании. Актрисата не е посещавала Русия от 4 години, само че като дете със фамилията й ходели съвсем всяко лято. Веднъж отишла и сама, към този момент като огромна, с хонорара си от реклама, в която се снимала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР