Мария е бременна от поредния си мъж Мирослав Соколов. Певачката

...
Мария е бременна от поредния си мъж Мирослав Соколов. Певачката
Коментари Харесай

Мария чака близнаци от Мирослав!

Мария е бременна от следващия си мъж Мирослав Соколов.

Певачката е съумяла да сбъдне фантазията си и да върже следващия паралия освен със женитба, само че и с деца. Точно по този начин – деца. Според наш чудесно информиран източник чалгаджийката чака не едно бебе, а близнаци. Това е и повода за бързата им женитба.

Както знаете, двойката се ожени на изненадваща, скромна гала на 3 декември предходната година. Най-вероятно двамата към този момент са знаели, че ще стават родители и Мария е натиснала любовника си да станат публично семейство.

Според близки до двойката, Отварачката е заченала ин витро, защото не е съумяла по натурален път. Не е загадка, че тя забременя много мъчно с единственото си дете – Марая, плод на любовта й с първия й мъж Димитър Андонов.

Вторият й брак – с милиардерския правоприемник Християн Гущеров, завърши безславно за нея – без наследници. В светските среди се шушука, че точно това била и повода за краха на връзката им – невъзможността на певицата да подари богаташа с наследници.

Мирослав е третият мъж, с който Мария минава под венчило. Тя съумя да го разведе със брачната половинка му Вая, от която Соколов има две деца – момче и момиче. Това обаче в никакъв случай не е било проблем за амбициозната чалгаджийка.

Която освен, че разруши фамилията му, ами отмъкна и всички материални придобивки, които Мирослав беше купувал на първата си брачна половинка. След развода той си взе всичко от Вая, с цел да го пренасочи към певачката.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР