Маргарет Макколъм привидно изглежда съвсем обикновена лондончанка. Подобно на милиони

...
Маргарет Макколъм привидно изглежда съвсем обикновена лондончанка. Подобно на милиони
Коментари Харесай

Истинска любов! Вдовица всеки ден слиза в Лондонското метро, за да чуе гласа на съпруга си

Маргарет Макколъм видимо наподобява напълно елементарна лондончанка. Подобно на милиони поданици на английската столица, всеки ден тя слиза в метрото, само че не с цел да пътува с него. Тя присяда на платформата в очакване да чуе починалия си брачен партньор. Именно неговият глас звучи дълги години в градската железница на Лондон.
Маргарет слуша известията за идването на мотрисите, които Осуалд ​​Лорънс записва през далечната 1950 година. Именно той произнася и станалата емблематична имитация за лондончани „ Mind the gap “, с която пасажерите се приканват да внимават с дистанцията сред влака и перона.
През 2003 година Осуалд ​​умира, оставяйки голяма празнина в сърцето на Маргарет. Но, вдовицата му намира метод да продължи да усеща наличието му най-близо.
След повече от половин век обаче гласът на Осуалд ​​Лорънс е сменен от електронен запис. Нещастна, Маргарет поискала от лондонската транспортна компания копие от записа, с цел да може да продължи да слуша гласа на брачна половинка си вкъщи.
След като научила за трогателната история, компанията решила да възвърне известието на спирката покрай мястото, където живее Маргарет. Така на Ембакмен на "Нортър Лейн " и до през днешния ден всички пасажери могат да чуят гласа на мистър Лорънс и да продължат да имат вяра, че безконечната обич в действителност съществува.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР