Малкото фенове на “Камп Ноу” бяха една от най-коментираните теми

...
Малкото фенове на “Камп Ноу” бяха една от най-коментираните теми
Коментари Харесай

Валверде: Не знам какво още да направим, за да са пълни трибуните

Малкото почитатели на “Камп Ноу” бяха една от най-коментираните тематики след успеха на Барселона над Валенсия (1:0) в първия полуфинал за Купата на краля. По публични данни, на трибуните са участвали 50 959 фенове, което е единствено 51% от потенциала на стадиона. Старши треньорът на Барса Ернесто Валверде посочи някои от аргументите за слабата посещаемост и показа, че тя сигурно не се дължи на играта на тима.

“Не знам какво повече можем да създадем, с цел да поощрим почитателите да идват на мачовете ни. Наситеният график не оказва помощ, зима е, хората вървят на работа… При всички положения, ние като тим се опитваме да даваме максимума от себе си, с цел да радваме привържениците”, съобщи Валверде.

“Колкото до самия мач, доминирахме от самото начало, само че противникът ни имаше собствен проект и се придържаше компактно към него. Валенсия се защитаваше по-добре от всеки различен тим против нас този сезон. Резултатът не е по никакъв начин неприятен, тъй като победихме и в това време не допуснахме гол. Предстои обаче и реванш, тъй че още нищо не е ясно”, заключи наставникът на каталунците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР