Малко повече от месец преди глобалното събитие Wings for Life

...
Малко повече от месец преди глобалното събитие Wings for Life
Коментари Харесай

Пет български града се присъединяват към Wings for Life World Run

Малко повече от месец преди световното събитие Wings for Life World Run пет български града се причисляват към международното придвижване с проведени бягания.

София, Бургас, Велико Търново, Варна и Пловдив ще чакат всички, които желаят да окажат поддръжката си към засегнатите от контузии на гръбначния дирек. Всички бягания стартират в един и същи час в целия свят, 14:00 българско време, а за присъединяване в бягането и включване на резултата в международната класация е належащо само събаряне на
приложението Wings for Life World Run App.

В София искащите да поддържат идеята се събират в Борисовата градина. Жителите и гостите на столицата ще се надбягват по 5-километрово трасе, а старта ще бъде ситуиран покрай езерото “Ариана ” от страната на паркинга на Националния стадион.

В Бургас старта ще се организира в Морската градина при “Пантеона ”, а във Велико Търново Wings for Life World Run ще се случи в парк “Дружба ”.

Пловдив ще провокират искащите да се включат с тичане по Младежкия рид, започващо от стълбите зад бензиностанцията на Коматевсия възел.

Във Варна ще се състезават по 5-километрово трасе в Морската градина.

Уникалният формат на събитието и особено основаното приложение ни разрешават да бягаме в поддръжка на идеята без значение къде в България или по света се намираме. Всеки може да бяга за тези, които не могат, даже в деня на събитието да не се намира в градовете с проведени бягания. Точно в 14.00 часа в приложението ще
започва виртуалният край, който ще “преследва ” бягащите, последователно увеличавайки скоростта си на доближаване. Целта е всеки участник да избяга допустимо най-дълго разстояние преди финалът да го настигне.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР