Малката дъщеря на Христо Стоичков е разцъфнала две години след

...
Малката дъщеря на Христо Стоичков е разцъфнала две години след
Коментари Харесай

Малката дъщеря на Христо Стоичков разцъфна след развода

Малката щерка на Христо Стоичков е разцъфнала две години след развода си с хърватския тенисист Лука Белич. Репортер на „ Уикенд ” засече младата дама на зрелище в Народния спектакъл „ Иван Вазов ”. Тя изглеждаше ослепително и беше в прелестно въодушевление. Христина не спираше да се усмихва, разговаряше радостно с майка си, с която дойде в салона, и с гости, настанени на прилежащите седалки. По всичко личеше, че от дълго време към този момент не страда за проваления си брак.
30-годишната Христина изглеждаше великолепно при визитата си в Народния спектакъл, където гледа гостуващо зрелище на театъра в родния град на татко си – Пловдив. Отдалече правеше усещане нейната безупречна прическа, добре подбраният й тоалет и най-много – блестящата й усмивка. Преди началото на представлението младата жена видя в залата много свои познати, на които очевидно се зарадва и с които с замени по няколко думи. Край нея не се виждаха мъже. Тя дойде в театъра в компанията на майка си, която също изглеждаше безупречно – с идеална прическа, грим и тоалет, който бе доста грациозен, без обаче да се натрапва и да е прекомерно екстравагантен. От двете дами се излъчваше класа и жанр и не инцидентно доста погледи в залата бяха вперени в тях.

От типа на Христина личеше, че е оставила зад тила си всички терзания и стрес по отношение на развода й преди две години. Бракът на младата жена бе подписан през 2016 година – три години след запознанството й с Лука Белич. Семейството им просъществува едвам 4 години, а съгласно споделеното от някогашния брачен партньор в сръбския „ Биг Брадър ”, любовта си е отишла цяла година преди формалния бракоразвод. В Съединени американски щати бракът е бил разтрогнат малко преди началото на 2020 година, а в България, където е подписан, разводът се очакваше напролет на същата година. Като причина за раздялата Лука уточни, че Христина се е държала зле с него. Клюкари настояват, че тя се е дразнела, тъй като кариерата му в тениса не е била кой знае какъв брой сполучлива и той по този начин и не смогнал да обезпечи на жена си удобствата и лукса, с които била привикнала в дома на супер сполучливия си татко. Според други клюки, нараненият Лука е поставил рога на жена си и това поставило завършек на любовта им. Дали фактически е станало по този начин, евентуално знаят единствено двамата някогашни съпрузи и най-близките им хора. Факт е обаче, че към днешна дата по нищо не наподобява Христина да има душевни терзания, още по-малко – разрушено сърце.

Напоследък тя прекарва от ден на ден време в България, където в никакъв случай до момента не е живяла . Младата жена е родена в Каталуния, а образованието си е получила в Съединени американски щати. Логично, тя приказва български език с акцент, което обаче не й пречи да си изкарва великолепно в България. Преди време по-голямата й сестра – Мика, също се беше открила сякаш за непрекъснато в родината. След като обаче връзката й с артиста Иво Аръков се разпадна, тя отпътува за Съединени американски щати, омъжи се, роди щерка и се разведе. Христина към този момент няма дете и нищо чудно да срещне нова обич в страната ни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР