Мъките на Джино Бианкалана приключиха, научи HotArena. Риалити героят е почти

...
Мъките на Джино Бианкалана приключиха, научи HotArena.
Риалити героят е почти
Коментари Харесай

Мъките на Джино Бианкалана приключиха: Успя да спаси краката си

Мъките на Джино Бианкалана завършиха, научи HotArena.
Риалити героят е съвсем възобновен от десетките интервенции, които претърпя. Преди три години Джино катастрофира злокобно с мотора си. Кракът на брадъра бе в сериозно положение. Някои лекари даже даваха прогнози, че би трябвало да му се отреже.
Джино се подложи на редица интервенции по целия свят, с цел да избави нозете си. В последна сметка наподобява, че е съумял да пребори тъгите и страданията и към този момент е съвсем оздравял. Бившият на певицата Джена към този момент не се придвижва с бастун, писа „ България Днес “.
Към днешна дата той върви като естествен човек. Макар и постепенно, той се придвижва независимо без непозната помощ. Левият му крайник към момента е превързан, само че мощната болежка към този момент я няма

Риалити героят даже яхна джет по време на почивката си на морето. Това е сигурен знак, че някогашният брат не усеща болежка в крайници си.
В момента Джино и годеницата му Кристияна отмарят на родното Черноморие – в Свети Влас.
Припомняме, че Бианкалана пострада тежко след злополука с мотор в Чикаго през 2016 година Оттогава насам болката е негов непрекъснат сателит, а успокоителните хапчета са част от всекидневието му. Някога брадърът бе фен на високите скорости. Преди да се осакати, той непрекъснато се хвалеше, че пръска луди пари за бързи коли и мотори. Съдбата обаче му сервира неприятна изненада – неопитна шофьорка се вряза в него по време на придвижване и го остави прикрепен за леглото в продължение на месеци. Само бързата здравна интервенция на американската незабавна помощ избави Джино от най-лошото.

В Съединени американски щати му направиха поредност от скъпи интервенции, с цел да запазят крайника му. В него бяха сложени пирони и пластини, които да заместят изпотрошените му кости.
„ В началото болката бе нетърпима. Приемах мощни медикаменти, с цел да мога да устоя, пристрастих се към тях. Спрях да се храня, отслабнах ”, разказвал е Бианкалана за кошмара си. След дълъг престой в чикагската болница, той се прибра у дома и последователно стартира да възстановява тежестта си. Чак след половин година направи първите си опити да стъпва на левия крайник, който пострада най-сериозно в злополуката. Веднага щом смъкна гипса, риалити героят се подложи на физиотерапия, която подкрепя подвижността му.
„ Аз съм войник! За малко да изгубя живота си, минах през най-лошото, само че оцелях! ”, споделял е Джино в свои изявленията.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР