Мъжете ценят някои жени много високо, а други изобщо не.

...
Мъжете ценят някои жени много високо, а други изобщо не.
Коментари Харесай

Как изглежда евтината жена през очите на мъжа: Никога не правете това!

Мъжете ценят някои дами доста високо, а други въобще не. Психолозите ни изясняват аргументите за това. Целият смисъл е в дейностите, които обезценяват дамите в очите на мъжете.

Безразличие към външния тип

Жена, която подценява себе си, няма по какъв начин да е богатство за един мъж. Дори при дълга връзка не би трябвало да спирате да се грижите за външния си тип.

За мъжете постоянно е значимо дамата да носи грим. Правилният грим може да притегли погледите на другите хора и да увеличи самочувствието на дамата, а обичаният ѝ мъж несъмнено ще го оцени.

Заслужава да се означи и добре поддържаната коса. Гледа я и влюбеният мъж. Красивата коса и прическа са ключът към триумфа.

Вместо торти и сладкиши можете да си купите абонамент за фитнес или басейн или да отидете на козметична процедура вместо ресторант за бързо хранене. Трябва да ходите повече, да се движите повече и да спортувате, да сте дейни и бдителни. Ако една жена не се грижи за себе си, мъжът губи предпочитание да прави нещо за нея.

Комерсиализъм

Ако една жена е водена единствено от желанието да завладее портфейла на мъжа, той може да ѝ разреши да е покрай него, само че сигурно няма да я почита. Един интелигентен мъж незабавно ще разбере, че е срещнал " златотърсачка ".

Ако дамата може да се предложи само кокетство на мъжа, защо почитание от негова страна можем да приказваме? Това е освен неуместно, само че и нерентабилно. Такива дами имат вяра, че ще уредят живота си вечно, че са хванали своята златна рибка. Докато не пристигна денят, в който мъжът, отегчен до гибел, просто ги размени с някой " по-нов модел ".

Инфантилност

Инфантилността се показва в непрекъснато бездействие, липса на житейски цели и морални правила. Мъжете не харесват незрели дами, които знаят единствено " желая ", " дай ", " помогни ". Само евентуалните тирани харесват такива дами.

Нормалните, зрели и душевен здрави мъже не умират от предпочитание да играят ролята на бащи. Първоначално могат да бъдат заблудени, само че с течение на времето ще осъзнаят, че дамата няма обучение и цел в живота. И несъмнено няма да са щастливи от това. Малко хора имат потребност от паразит на гърба си.

Липса на наслаждение от живота

Много дами се преструват на благочестиви или сладки и благи, а в реалност са алчни и ненавиждат целия свят. С благо и прелестно държание такива дами прикриват вътрешната си злост към всичко към тях.

Мъжете не обичат тези, които постоянно са недоволни от нещо. Ако една жена умее да цени и да се радва на връзки, докосвания и целувки и мъжка обич, тогава тя постоянно ще бъде търсена и мъжете постоянно ще я почитат.

Постоянни неистини и операции

Много представителки на нежния пол съзнателно мамят и манипулират мъжете. Вярват, че другояче няма да могат да получат това, което желаят. Някои могат и да " излъжат системата ", преструвайки се на положителни при започване на връзката. Но, както знаем, истината има неприятната дарба постоянно да става ясно, просто от време на време го прави със забавяне.

В началото на една връзка такава жена може да получи нещо, да реализира някакви резултати, само че скоро мъжът ще я разбере що за стока е и връзката ще завърши. Винаги става по този начин. Няма изключения.

Лоши привички

Жена, която е подвластна от нещо, не провокира уважението на мъжете. Такова нещо я обезценява изцяло в техните очи. Има дами, които осъзнават, че са тръгнали по неверен път и се пробват да се преборят - те заслужават почитание и с помощта на това не губят своята прелест. Останалите единствено плашат мъжете.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР