Мъжете стават най-скучни на 40. Ако трябва да сме математически

...
Мъжете стават най-скучни на 40. Ако трябва да сме математически
Коментари Харесай

Кога мъжете стават скучни

Мъжете стават най-скучни на 40 . Ако би трябвало да сме математически точни, мачовците се оказват в пика на скучността на тъкмо 39-годишна възраст.

Според ново изследване, представено от вестник " Метро ", мощният пол е минимум податлив към завършения от всевъзможен тип точно на тази възраст.

Анкетата е направена от уеб страницата за предоставяне чартърен на жилища Airbnb. 2000 индивида са дали отговор на въпроса коя е оптималната възраст за най-вълнуващи завършения при мъжете и противоположното.

 Снимка 313710

Оказва се, че възрастта от 27 години е определена от болшинството от хората, които считат, че точно тогава мощният пол е в най-активната си възраст за адреналинови прекарвания.

Изследването е открило още, че мачовците губят от фантазията си, наближавайки 40-те. Изтъкнатите аргументи са възходящото задължение от житейски отговорности, проблеми в работата, или в фамилията.

Тогава на господата не им е до бънджита, купонясване до зори, рисковани покупко-продажби, а за какво не и свалки, както когато са на 27.

Спокойно! Това напълно не е краят на мощните прекарвания при мъжете. Когато те станат на 50 се оказва, че животът е пред тях и те още веднъж са подготвени за завършения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР