Мъж задигна два лубриканта от хранителен магазин в центъра на

...
Мъж задигна два лубриканта от хранителен магазин в центъра на
Коментари Харесай

Остра нужда: В Бургас вече крадат лубриканти

Мъж отмъкна два лубриканта от хранителен магазин в центъра на Бургас, намиращ се региона на ул. " Струма " и " Стара планина ". В четвъртък непознатият влезнал в обекта, разиграл ролята на заплеснат клиент, който преглежда какво да си напазарува.

Купил си един пилешки кренвирш за 0,50 лева и до момента в който чака на касата и сякаш избира други артикули, пъхнал в якето си два лубриканта на стойност 22 лева

" Съвсем скоро заредих този полов артикул. Имах налични 12 шишенца.

Случайно забелязах, че липсват два от еднакъв тип, ревизирах в системата и видях, че няма продажба на такава стока. Върнах камерите за видеонаблюдение и по този начин разбрах, че са били откраднати ",

описа притежателят на магазина Тодор Петков.

Той уточни, че не е подал сигнал в полицията, тъй като вредата е в доста дребни размери. Видеото беше публикувано и в обществените мрежи, където събра шеговити мнения поради продукта.

" Вече и пари за " консумативи " нямат ", " Този е изследовател на мощни чувства ", " Ужас, и до това ли опряха да крадат, артикули от първа нужда са им очевидно ", са единствено част от мненията на потребителите.

" С мен се свързаха доста хора, които са станали жертва на този апаш. Стойността е дребна, само че моля Министерство на вътрешните работи да вземе някакви ограничения, тъй като този човек е нарушител и несъмнено отново ще се върне в магазините, които към този момент безнаказано е обрал ", зове Петков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР