Мъж от село Брестовене е задържан за стрелба срещу полицаи,

...
Мъж от село Брестовене е задържан за стрелба срещу полицаи,
Коментари Харесай

Дърт хулиган стреля по полицаи в Брестовене

Мъж от село Брестовене е арестуван за пукотевица против служители на реда, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград Илияна Георгиева.

Сигналът за лице, което стреля с револвер в централната част на обитаемото място е получен по обяд през днешния ден. При осъществената инспекция от трима полицейски чиновници на Участък Завет е открито, че се касае за 67-годишен мъж от селото. Той е открит в дома си. След отправено предписание да излезе и да съобщи газ-сигналното оръжие, мъжът отхвърля и отправяйки закани за ликвидиране, насочва револвера против униформените и създава изстрел. Малко по-късно е арестуван и отведен в Районното ръководство в Кубрат.

В хода на профилираната акция, която се организира през днешния ден в област Разград по улица „ Хаджи Димитър “ в Разград е спрян лек автомобил „ Пежо 307 “, ръководен от 67-годишен мъж. Пробата му с дрегер е отчела съществуване на алкохол 0,58 промила. При осъществена спомагателна инспекция е открито, че лидерът ръководи автомобила, откакто е осъждан за шофиране след приложимост на алкохол над 1,2 промила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР