Мъж блесна с нагла проява в денонощен магазин в Пловдив,

...
Мъж блесна с нагла проява в денонощен магазин в Пловдив,
Коментари Харесай

Пловдивчанин открадна 2 литра кола и бира от денонощка в Кючука

Мъж блесна с нагла демонстрация в денонощен магазин в Пловдив, написа. Кражбите в денонощни магазини са постоянно срещано събитие и се краде безусловно всичко - от шоколадови произведения до алкохолни питиета. Жена с потребителско име Мими Маро сигнализира в мрежата, че мъж е откраднал стока от денонощния й магазин, който се намира в региона на пловдивския квартал " Кючук Париж ". 
Прочетете още
Мими показа фотоси от камера в обекта, които кристално демонстрират лицето на причинителя. Наглата демонстрация е осъществена малко преди 1:00 часа на 6-ти Февруари. Твърди се, че мъжът от фотоси е отмъкнал два литра " Кока Кола ", както и бира.

Собственичката на обекта към този момент е алармирала органите на реда, които бързо са открили кое е лицето от записите.

" Вече е разпознат - наркоман е ", написа Мими в мненията под поста си.

В мненията се включва и Надежда Борисова, която написа: " Ще краде, беднотията до там докара народа ". Подобен е и коментарът на Николай, той написа следното: " Всеки ден цените се качват, а заплатите не мърдат! Ще се краде - няма метод! ".

Мими обаче не остана длъжна: " Плащам стока, заплати, осигуровки, счетоводство... давам работа на безработни! И да ме краде някой... дали е кола, шоколад, бира - за мен има значение. Боже, толкоз дивотия има и тя не върви в гората, а по такива като вас! ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР