Магданозът обикновено се използва за подобряване на вкуса на нашите

...
Магданозът обикновено се използва за подобряване на вкуса на нашите
Коментари Харесай

Магданозът ще ви помогне да бъдете по-здрави! Ето как!

Магданозът нормално се употребява за възстановяване на усета на нашите ястия, само че като лечебна билка дава доста повече изгоди за организма. От една страна, това е мощен диуретик, който дейно лекува инфекции на пикочните пътища и проблеми с бъбреците. Магданозът също по този начин е потребен, защото предотвратява задържането на вода.

Чаят от магданоз, който ви предлагаме, е доста известен на Балканите. Не пропускайте тази невероятна рецепта, която освен ще усили бъбречната ви функционалност, само че също по този начин ще ви помогне да се отървете от непотребната вода в тялото ви. Начинът на подготвяне е извънредно елементарен.

Съставки:

5 връзки ситно нарязан магданоз

1 литър вода

Получаване:

Започнете, като добавите нарязания магданоз към един литър вряла вода. Махнете от огъня, след което оставете за 20 минути, с цел да позволите на съставките да се смесят добре. Прецедете и изпийте!

Като мощен диуретик, магданозът оказва помощ и за премахване на токсините, бактериите и нездравословните субстанции от тялото ви. Също по този начин е отличен антиоксидант, който обезврежда резултата на свободните радикали, като по този метод понижава риска от съществени болести като рак.

Вижте още: Тинктура от прополис: Убива всички вируси, гъбички и бактерии

Препоръчителната дневна доза чай от магданоз е 1 литър. Въпреки, че тази рецепта е извънредно потребна, не злоупотребявайте с нея.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР