Любовта е вълшебно чувство. Това е мечтата да намериш човека,

...
Любовта е вълшебно чувство. Това е мечтата да намериш човека,
Коментари Харесай

Според зодията: Защо не давате шанс на любовта?

Любовта е вълшебно възприятие. Това е фантазията да намериш индивида, с който да споделиш щастието и живота си, с вярата за благополучен завършек на приказката. Но намирането на тази същинска обич е мъчно, а става съвсем невероятно, в случай че се страхувате да пробвате още веднъж и още веднъж.

Предпазливостта ви към търсенето на любовта може да е подбудена от няколко аргументи. Астрологията също може да ви помогне да разберете какво ви принуждава да не смеете да извършите крачка напред към откриването на верния човек, tialoto.bg.

Ето и какви са главните аргументи, поради които всеки един зодиакален знак може да се опасява да се влюби:

Овен

Вие цените своите самостоятелност и персонално пространство прекалено много. Толкова доста, че може да свикнете да си живеете добре и без сътрудник, само че пък няма да разберете какво губите. Във вас може да има един прикрит боязън, че любовта ще ви отнеме свободата и по тази причина да не смеете да допуснете различен човек в своя най-интимен свят. Дори да имате връзки, те няма да се задълбочат, в случай че криете от колегата си същинската си същина.

Телец

Вие обичате удобствата, имате огромни условия към индивида до себе си, а също така не обичате смяната. Именно отводът ви да излезете от зоната си на комфорт е това, което ви стопира да потърсите любовта. Вие обожавате концепцията за това да имате обичан човек, само че някак не умеете да разчитате на никого с изключение на на себе си. Затова, даже да срещнете подобаващ сътрудник, вие може да се опитате да го отблъснете, тъй като той желае да внесе промени в живота ви, а това да ви сътвори неудобства.

Близнаци

Близнаците са най-непредсказуемата зодия. Мисълта на тези хора непрекъснато се движи от една тематика към друга. И по този начин, същото се случва и в любовния им живот. Те си мислят, че когато се влюбят, ще почувстват нещо вълшебно и в никакъв случай повече няма да пожелаят различен сътрудник. Да, обаче рядко става по този начин. Близнаците не могат да живеят със затворени благоприятни условия – те просто обичат да имат избор, а това ги кара да се опасяват от съществено обвързване.

Рак

Вие сте свръхчувствителни и прочувствени и точно това е повода, която се крие зад страха ви да се влюбите. Притеснявате се, че в случай че се обвържете съществено, ще излеете сърцето си на индивида, който обичате, само че не знаете дали ще получите същото в подмяна. Може би в предишното си сте правили нездравословни взаимни отстъпки в името на връзката и сте си изпатили. Затова в този момент ви е боязън да се отворите още веднъж пред нов човек, който може отново да се окаже обезсърчителен.

Лъв

Вие обичате концепцията да сте влюбени, само че ставате извънредно придирчиви, когато сте във връзка и имате прекомерно високи упования към половинката си. Това от време на време е добре, само че постоянно е спънка в откриването на верния човек. Вие се страхувате, че новият ви сътрудник няма да задоволи прочувствените ви потребности (както се е случвало в миналото) и знаете, че това ще ви накара да го разлюбите бързо. Затова сте малко демотивирани във връзка с ново влюбване.

Дева

Девите постоянно си основават имидж, който не дава отговор на действителната им същина. Просто те желаят да наподобяват съвършени в очите на другите, само че това по-скоро отблъсква евентуалните им ухажори. Освен това те постоянно се стремят към ред и дисциплинираност, а това постоянно притегля към тях техните противоположности – хора, които нямат сили да подредят живота си в нито една сфера. Затова Девите си имат един вътрешен боязън, че и идващото им прочувствено обвързване ще бъде с неверния човек.

Везни

За разлика от другите, Везните не се опасяват от нов прочувствен ангажимент, нито пък се плашат да дават любовни обещания. Те откровено имат вяра в съществуването на същинската обич. Но вътрешната им колебливост и терзанието им да не си останат сами ги тласкат към инцидентни сантиментални заигравки, нормално с не изключително подобаващи сътрудници. Тоест, Везните са влюбчиви, само че аферите им рядко и мъчно прерастват в нещо по-сериозно и задълбочено.

Скорпион

Колкото и да желаете да изпитате и изживеете същинската, огромната обич, вие имате голям вътрешен боязън от нея, който ви пречи най-вече в това да я откриете. Вие имате доста мнителна природа и се плашите по-скоро от вероятно изменничество или невярност от страна на бъдещата си половинка. Затова ви е мъчно да се отпуснете и да се настроите за търсене на нова обич. Това важи с още по-голяма мощ за вас, в случай че в предишното са ви разбивали сърцето.

Стрелец

Вие сте енергични, занимателни и любопитни, а също така имате ненаситна жадност за завършения. Въпреки че любовта е нещо, което търсите, вие ненавиждате рестриктивните мерки, а ви се коства, че сериозната връзка води тъкмо до такива. Пък и вие не обичате рутината, което също ви кара да бягате от по-сериозно сантиментално обвързване, тъй като вътрешно сте уверени, че след стадия на медения месец, нещата във връзката ще станат много по-скучни и монотонни.

Козирог

Вие сте виновни, целенасочени и дисциплинирани, само че се страхувате от любовта, тъй като концепцията за нея просто ви наподобява безразсъдна и непредсказуема. Така че, преди да се влюбите дефинитивно, вие желаете да сте сигурни в желанията си към този човек, а също по този начин и в неговите/нейните усеща към вас. Затова от време на време прекомерно дълго проточвате стадия на ухажването и на другия човек му дотяга от вашата колебливост или я пояснява като липса на интерес.

Водолей

Водолеите също като Стрелците обичат свободата си и ценят личната си компания. За разлика от доста други зодии, когато не са обвързани, Водолеите не се усещат самотни, нито пък им е скучно. Именно за това те се опасяват любовта да не се появи в живота им ненадейно и всичко „ да се преобърне нагоре с краката “. Водолеят се радва на персоналното си пространство повече от всеки различен, а започването на сериозна връзка му носи чувство за бъдещи ограничавания.

Риби

Истинските Риби се опасяват да не би да се влюбят единствено и само по една причина – да не би обектът на възприятията им да се възползва от тяхната безкористна природа. Рибите имат опасението, че бъдещият им сътрудник може да се опита да ги употребява – нещо, което им се е случвало и в предишното. Те си знаят, че са прекомерно положителни, покорни и услужливи и не могат да споделят „ не “, което постоянно ги слага в неравностойно състояние във връзката – да дават повече, в сравнение с получават.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР