Любовният триъгълник Мазов – Хинова – Владов става все по-сложен

...
Любовният триъгълник Мазов – Хинова – Владов става все по-сложен
Коментари Харесай

Владов и Мазов в битка за сърцето на Хинова в „Откраднат живот“

Любовният триъгълник Мазов – Хинова – Владов става все по-сложен и безизходен в “Откраднат живот: Анатомия на гнева ”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал довечера по NOVA Мазов насочва поредна провокация към своя конкурент и то в операционната, а пристрастеността сред Лора и Владов доближава до нов прочувствен връх. Готови ли са двамата да прекрачат “забранената граница “ и какво ще им коства това?

Банков продължава да е в центъра на събитията, а появяването му в болничното заведение – целият в синини след сбиването с Христо, още веднъж всява ужас измежду лекарите. Истина от предишното на Христо , която става ясно, искрено ще го подразни и той ще потърси сметка на Банков.

Албена взема решение да разкрие за изневярата си на Тони . Как това ще се отрази на комплицираните им взаимоотношения и дали ще докара до окончателният завършек на тяхната история, или двамата към момента имат късмет да продължат дружно?

Кая е все по-объркана и раздвоена в възприятията си сред Банков и Христо. Любовните й алтернативи обаче напълно не са единствената й грижа. Ново тестване чака Кая в идния епизод на сериала довечера. Майка й се появява в болничното заведение, само че незабелязана от никого изчезва. Кая изпада в суматоха, само че я открива на безусловно ненадейно място - в кабинета на шефа. Таен покровител ще й помогне в грижите за майка й, само че дали зад този доблестен жест не се крие освен това от “грижа “.

Не пропускайте премиерния епизод 26 на " Откраднат живот: Анатомия на гнева " довечера от 20.00 ч. по NOVA.-->

Актуални вести за поредицата ще откриете на  на сериала на NOVA и на формалната страница на , а епизодите можете да видите единствено в.  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР