Любовните връзки никога не са идеални и лесни. Времето е голям

...
Любовните връзки никога не са идеални и лесни.
Времето е голям
Коментари Харесай

Има 7 знака, че сте в неподходяща връзка

Любовните връзки в никакъв случай не са идеални и лесни.
Времето е огромен тест за тях, защото подлага нас и обичания ни човек на тествания. С времето се променяме и ние като персони. В началото всичко е прелестно, само че когато отмине еуфорията започваме да се вглеждаме по-дълбоко във връзката. Дали този сътрудник е подобаващ за нас? Дали това е нашата връзка?
Вижте 7 признака, че може би е време за смяна.

1. Вече не харесвате колегата си
След като първичното неспокойствие изчезне, мисълта да му се обадите или да сте с него не ви прави щастливи, а по-скоро сте смутени, депресирани или просто нещастни. Помислете добре за времето, в което сте дружно. Хубаво ли ви е, по какъв начин преминавате през сложни обстановки. Искате ли допустимо най-скоро да видите половинката си още веднъж, откакто сте били на следващата среща (ако не живеете заедно). Как съжителствате. Ако съберете повече отговори, в които се усеща, че той/тя не ви прави щастливи, значи е време за нова връзка.

2. Изпитвате неспокойствие и възмущение към него/нея
Нормално е двойките да се карат. Ако обаче установите, че сте раздразнени и негодуващи към колегата си след спор или просто като цяло, това може да е знак, че се намирате във връзка, която към този момент няма бъдеще.

3. Не може да говорите, без да хвърлите виновността върху другия
Ако наподобява, че всеки ваш диалог ви кара да се карате и непрекъснато си мислите по какъв начин сътрудникът ви не дава отговор на условията, евентуално не сте с верния човек.

4. Вече няма допирни точки посред ви
Въпреки че всеки сътрудник във връзката е друг и има своите ползи, въпреки всичко някъде би трябвало да се засече с другия. В дълги любовни взаимоотношения, в случай че единият от сътрудниците поставя старания да се развива, да надгражда своите умения, а другият не и не го поддържа, не се гордее с него, то разликите доста бързо стартират да си личат. Освен това, в случай че не ви харесва в действителност да вършиме неща дружно, това евентуално демонстрира, че не сте с верния човек за вас.

5. Вие не сте себе си
Това значи, че прекарвате прекомерно доста време и влагате доста сила, пробвайки се да разберете по какъв начин да подобрите връзката си, и сте напрегнати, уплашени и нещастни заради това. Ако това се случва, вие сте с неверния човек. Връзката ви би трябвало да носи наслада, а не да се усеща като нещо, което непрекъснато изисква преформулиране и предоговаряне. Още едно значимо нещо е да можете да бъдете себе си, да не се страхувате от това. Липсва ли това, евентуално сте в неверните взаимоотношения.

6. Гледате с вяра към други евентуални сътрудници
Ако се оглеждате за нещо по-добро, до момента в който сте във връзка, то сигурно взаимоотношенията ви не ви носят нужното.

7. Вече не ви пука
Както е споделил Ели Визел, „ Обратното на любовта не е ненавист, а равнодушие “. Безразличието е безспорен палач на връзката. Ако въобще не можете да деянията интерес или усеща към колегата си, несъмнено сте с неверния човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР