Както при всички останали хора, и в живота на кралските

...
Както при всички останали хора, и в живота на кралските
Коментари Харесай

Оправя ли се Кейт - знаците, които дават отговор на този въпрос

Както при всички останали хора, и в живота на кралските особи се редуват възходи и спадове. А сега в английския кралски двор претърпяват второто. Крал Чарлз, едвам седнал на престола, се бори с рак, а седмици след него и принцесата на Уелс разкри същата диагноза.
 Кейт Мидълтън - спокойна и щастлива след решението на крал Чарлз
Кейт Мидълтън - спокойна и щастлива след решението на крал Чарлз

Сега възобновяване върви още по-добре

И до момента в който 75-годишният Чарлз възобнови обществените си задължения и даже взе участие в празненство през миналата седмица, Кейт Мидълтън е виждана последно на видеото от 22 март, на което самата тя показа за онкологичното си заболяване.

Принцесата помоли да бъде почетено персоналното й пространство, както и това на фамилията й, до момента в който се подлага на превантивна химиотерапия и се възвръща в дома си в Аделаид Котидж в Уиндзор.
 Снимка 658637

Кенсигтънският замък, който се грижи за връзките с обществеността на принца и принцесата на Уелс пък още тогава разяснява, че ще разгласява нова информация за положението й, единствено когато " има какво да се показа ".

Затова и шумът в общественото пространство продължава да е обвързван с това какво се случва с Кейт и по какъв начин е тя. Отговорът идва косвено от принц Уилям. През отминалата седмица за първи път след оповестяването на диагнозата на брачната половинка му, той пое задължения, свързани с превозване на повече от ден отвън дома.

На 9 май той беше в Корнуол във връзка стартирането на план по построяването на 24 жилища за бездомни хора в района. По-късно денем той посети плажа Фистрал и се срещна с хората, които се занимават с опазването му.

На 10 май пък Уилям се насочи към остров Скили. Там той се срещна с управата на локалното пристанище, а по-късно посети регионалната болница " Света Мери ". Очаква се до края на май, както и през юни принцът да има много повече задължения, прецизират Hello.

А това може да значи само, че Кейт Мидълтън към този момент е по-добре и няма потребност да е компактно до нея от самото начало. Нищо чудно преди началото на лятната почивка на децата им да забележим и нея още веднъж подготвена за работа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР