Любовната сага на Деси Банова и Росен Плевнелиев не е

...
Любовната сага на Деси Банова и Росен Плевнелиев не е
Коментари Харесай

Истината лъсна: Деси Банова омаяла Росен Плевнелиев с шашма

Любовната сага на Деси Банова и Росен Плевнелиев не е безобидна

Хитрата някогашна синоптичка завъртяла главата на екс президента с магия.

Това призна сподвижник на небезизвестния Адем ходжа. Той е прочут на аудиторията от дребния екран, тъй като обича да дава изявленията за това, което прави.

Преди да се вземат дефинитивно, ходжата направил тайния обред, поръчан от майката на Банова-Лиляна.

Жената разтворила кесията, с цел да стане дъщеря й законна половинка на някогашния президента. За шашмата тя платила цели 10 бона, доверява самия Адем ходжа.

Самият той обаче отхвърля да ги познава персонално и сбито изяснява, че за помощ от отвъдното, за разнообразни каузи, от любовни до бизнес инициативи, идвали при него всевъзможни хора. Търсили услугите му президенти, министри, депутати и всевъзможни височайши персони.

Пред свои познати ходжата обичал да се хвали, че оказал помощ на Деси Банова да оплете в мрежите си Росен Плевнелиев по този начин, че да се оженят и да го върже с дете.

Снимките им висели в приемната му. А на клиентите обяснявал, че не ги познава персонално, а фотосите донесла майката на някогашната синоптичка.

„ Не ми сподели кои са, само че аз се досетих. Съгласих се да им направя бяла магия за безконечна обич, защото сред тях имаше химия. Свързах ги вечно с ритуала, тъй като Корана сподели, че имат общ път.Скъпичко коства, 10 000 лв., само че подсигурява брак, общо дете и път дружно “, разкрил пред приятели Адем ходжа.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР