Любопитно дете се промъкна през металната ограда на Белия дом

...
Любопитно дете се промъкна през металната ограда на Белия дом
Коментари Харесай

Дете пропълзя под оградата на Белия дом

Любопитно дете се промъкна през металната ограда на Белия дом в Съединени американски щати и се трансформира в един от най-малките нашественици в историята на президентския комплекс, оповестява Българска телеграфна агенция.

Служители на Тайните служби на Съединени американски щати, които дават отговор за сигурността в Белия дом, поеха детето и го върнаха на родителите му на Пенсилвания авеню. Достъпът до комплекса беше стеснен до привършване на интервенцията.

Говорителят на Тайните служби Антъни Гулиелми сподели, че чиновниците на реда са се „ натъкнали на любопитен млад клиент при северната ограда на Белия дом, който за малко е влезнал на територията на Белия дом “.

„ Системите за сигурност на Белия дом неотложно сигнализираха чиновниците на Тайните служби и дребното дете бързо се върна при родителите си “, изясни той.

Смята се, че това е първото сполучливо навлизане в комплекса, откогато височината на оградата на Белия дом беше удвоена през последните години след поредност от пробиви в сигурността. Въпреки че в този момент е по-висока (почти 4 метра), сред коловете в новата ограда има в допълнение пространство, което се равнява на към 12 см. Така по-големи деца от време на време се заклещват в емблематичната ограда, която също е известна като място за демонстрации на протестиращи американски жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР