Любо Киров започва Турне 2023“ точно след седмица с два

...
Любо Киров започва Турне 2023“ точно след седмица с два
Коментари Харесай

Любо Киров ще направи нещо грандиозно, което ще се помни дълго

Любо Киров стартира " Турне 2023 “ тъкмо след седмица с два огромни концерта в Античния спектакъл в Пловдив – на 2 и 3 август. Билетите за първата дата бяха разпродадени авансово, което разумно докара до оповестяването и на втората, за която към момента могат да бъдат открити места.

" Пловдив, благодаря ви за обичта, силата и поддръжката, която ми изпращате! Нямам самообладание да се забележим онлайн през август. Този път ще бъдем повече. Гответе се за музикално шоу, което ще помним дълго “, насочи обръщение към почитателите си Любо Киров.

Специален посетител на концертите ще бъде Михаела Маринова, за която Любо Киров нееднократно е казвал, че стои най-близо до него като вокално майсторство, усет към музиката и театрално наличие. Освен че ще изпълнят дружно " Мога “, Михаела ще показа и няколко от най-популярните песни от последния си албум " До безспир “.

Публиката в Пловдив ще чуе и най-новата ария на Любо Киров " Восъчен воин “ – съвременно рок парче, чиято видео премиера беше онлайн при започване на юли в София. На сцената с Любо Киров още веднъж ще бъде Голямата тайфа.

" Турне 2023 “ включва концерти в огромните градове в страната. Всичко стартира в Античния спектакъл в Пловдив – на 2 и 3 август. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две следващи вечери в зала 1 на НДК.

Ето градовете и датите от Турне 2023:

Пловдив, Античен спектакъл, 2 август (разпродаден)

Пловдив, Античен спектакъл, 3 август

Бургас, Летен спектакъл, 10 август

Варна, Летен спектакъл, 20 август (разпродаден)

Стара Загора, Летен спектакъл, 23 август (разпродаден)

Велико Търново, Летен спектакъл, 1 септември (разпродаден)

Русе, Летен спектакъл, 08 септември

София, зала 1 на НДК, 8 ноември

София, зала 1 на НДК, 9 ноември

" Турне 2023 “ на Любо Киров е най-продаваното събитие все още в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Eventim.

Годината стартира извънредно сполучливо за Любо Киров. Албумът му " Целуни ме “ стана най-продаван (на физически носител) за 2023-та.

Той беше един от огромните спечелили на Годишните музикални награди на БГ Радио – със статуетки за " БГ албум “ и " БГ реализатор “.

В края на март Любо Киров беше почетен с премия " Икар “ в категория " Атракционно и театрално изкуство “ за приноса му в музикално-сценичното изкуство.

Той получи и оценката " Златно перо “ за принос към българските просвета и изкуство.

В началото на февруари песента му " Усеща се мощ “ беше отличена в първите Годишни награди на Националната музикална ранглиста БНР Топ 20 с най-висока оценка от селекционния екип на радиото. Той беше и измежду артистите с открояващи се достижения и блестящо наличие в музикалния живот през 2022, включващи албума " Целуни ме ", впечатляващия едноименен концерт в зала " Арена Армеец ", както и националното музикално турне.

Поредна година той още веднъж е в класацията на влиятелното списание Forbes " Топ 70 на българските звезди “, което го сложи на най-предно място, като музикален реализатор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР