Мое мило сърце се роди от истината на моето сърце.

...
Мое мило сърце се роди от истината на моето сърце.
Коментари Харесай

Дивна за новата си песен: Тя се роди от истината на моето сърце, то винаги знае кои са твоите пътища

" Мое благо сърце " се роди от истината на моето сърце. Сърцето постоянно знае кои са най-преките пътища, кои са твоите пътища. Осъзнах, че никой различен не може да ми каже кое е най-хубавото за мен самата, кой е моят метод, моят път. Това сподели Дивна в предаването " Човекът на фокус " на Радио " Фокус " .

Песента се ражда, след един интервал, в който тя остава сама със себе си и тишината. " Направих една равносметка, че доста въздействия съм получила от музиката, която чувам и одобрявам. В творчеството си откривах въздействия и стилове, които са ме вдъхновявали. Казах си, че е време да се науча по какъв начин да създавам своята лична музика от своето лично сърце. След последната ария, която пуснах преди две години – " Витамин Д ", не се усещах пълноценна и си споделих, че е време да намеря различен метод, тъй като явно този към този момент не работи за мен. Бях почнала да се дълбая надълбоко в себе си, да работя вътрешно със себе си, търсейки методите, по които да превъзмогвам това, което ми се случва в живота и въобще да пребивавам по-пълноценно и осъзнато. Дотогава обаче не си позволявах в действителност да се предам и да се доверя изцяло на сърцето си и на живота, тъй като мозъкът е доста мощно изразен в актуалната ни просвета и той е водещият, а в действителност сърцето е това, което носи мъдростта и цялото познание, което към този момент е вътре в нас – на Космоса, на Земята, на Бог ", показа Дивна.

Най-големият триумф за нея е да може да живее в своята истина. " Това е единственото, което има значение. Осмелиш ли се да направиш нещо, което може да е доста нерационално и нелогично, само че сърцето ти подсказва, тогава идва поддръжка от най-неочакваните места, от цялата галактика. Това е и моето обръщение с песента ", сподели изпълнителката.

Дивна разказва себе си като човек, който постоянно търси смисъла във всичко, което се случва, и всичко, което прави. " От дребна имам това търсене, този ентусиазъм за независимост, за истина, за правдивост. Преди го показвах много по-бунтарски ", добави тя.

Смята, че дамите през днешния ден са затворили сърцата си. " Стремим се да бъдем прекомерно самостоятелни по един вреден метод и сме не запомнили силата на същинската женска същина, която е да преобразува, т.е. когато ние почувстваме тъгата или когато нещо неприятно се случи, ние доста елементарно можем да го преобразуваме в нещо красиво. Тази ария в действителност е плод на един подобен развой в мен самата, осъзнавайки своята същинска женска същина и избирайки осъзнато да не създавам от място на болежка и да не изричам тъгата си. Другото нещо, което научих, е, че изпявайки словото, то е още по-силно сътворяващо ", сподели Дивна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР