Лятото за Анелия стартира с почивка в Гърция. Поп фолк

...
Лятото за Анелия стартира с почивка в Гърция. Поп фолк
Коментари Харесай

Анелия се пусна без капка грим от яхта СНИМКИ+ВИДЕО

Лятото за Анелия започва с отмора в Гърция.

Поп фолк изпълнителката шашна всички откакто показа снимки и видеокадри, на които театралничи без капка грим - изцяло натурална е, най-малко на фотосите, защото към видеата е добавила лек резултат, видя GlasNews.bg. От своя страна, почитателите й я обсипаха с похвали за метода, по който наподобява.

" Анелия за годините си е повече от супер. Продължавай в същия дух да внасяш позитивно въодушевление. ", " Лудетина. Забавлявай се на макс. ", " Супер. Щастие излъчваш. Целулит, мелулит - не е значимо, в случай че човек е благополучен и обичан подобен, какъвто е. ", гласят част от мненията на почитателите й.
View this post on Instagram

Анелия сподели пред почитателите си в обществените мрежи по какъв начин се забавлява по време на почивката си в Гърция, само че не разкрива къде тъкмо се намира. Предполага се, че тя е в компанията на новия мъж в живота си за който в свое изявление признава: " Човекът до мен има доста добра душа и доста ме поддържа. И двамата сме приключени персони. За мен е значимо, че е доста грижлив, а аз виждам любовта и посредством грижата ".

Освен че показа фрагменти, на които театралничи по бански от първокласна яхта в южната ни съседка, певицата разгласява и кадър, на който две ръце образуват формата на сърце. Вижте:
View this post on Instagram

View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР