Луната e в знак Риби от 01:47ч. Носи романтична настройка.

...
Луната e в знак Риби от 01:47ч. Носи романтична настройка.
Коментари Харесай

Днес се повишават чувствителността, състраданието и екстрасензорните способности

Луната e в символ Риби от 01:47ч. Носи сантиментална конфигурация. Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните качества, както способността към самоизразяване и интуицията. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност.

През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. Луната прави хората прочувствено нестабилни. Може да зародят търкания, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на внушения и непознато въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Уязвими са краката, изключително ходилата. Гледайте да обуете най-удобните си обувки.

Луната през днешния ден като първи ден от новата седмица подписва хубави аспекти над нас, тъй че имаме нейната благословия. Намалява напрежението и внася естетика в живота ни. Днес все нещо ще провокира вашата усмивка, някои, може би незначителни дреболии, ще ви развеселят. Подобрява се общото въодушевление на деня, оказва помощ за по-лесното разрешаване на неотложните проблеми.
11 лунен ден продължава през днешния ден до 15:07ч – Това е един от най-силните енергийни дни.

Засилва персоналната харизма, сексуалността, виталният капацитет. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Ако човек се държи по-различно от нормалното, прави недомислени действия и взема спонтанни решения, значи върху него работи цялата енергийна мощ на този ден. Да не се приема като дълготрайно положение. Необходимо е да сте повече внимателни и деликатни във всички свои каузи. Добре е да се заобикаля физическото натоварване и никакви съществени инициативи да не се подхващат. Подходящо е за дотъкмяване на нещо осведомено. Това, в което не сте мощни или нямате задоволително опит, не започвайте да го вършиме. Решенията на заплетени проблеми е по-добре да отложите. Бъдете деликатни с режещи принадлежности и ножове.

В този лунен ден постоянно стават пострадвания. Заболявания почнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване. Това визира най-вече дамите. Всяко здравно вмешателство поради неприятни последствия би трябвало да бъде изключително деликатно и минимално. Не по-малко са вероятни и чудодейни изцелявания при болести на вътрешните органи и гръбначния дирек. Сънищата, които сте сънували тази нощ нямат никакво значение. Подстригването освобождава непотребна отрицателна сила.

Следете информацията съгласно дадените часове и правете разграничаване. Следващата информация ще важи и за на следващия ден.
12 лунен ден стартира в 15:07ч и продължава до 15:38ч на идващия ден – Символ Чашата на Граала. Това е един от най-мирните, спокойни и безконфликтни лунни дни. Основната задача на индивида е да усети своята органична връзка с Космоса, да разбере, че всичко във Вселената е взаимосвързано, няма нищо ненужно, по тази причина е належащо да дефинира защо живее, какво е неговото място тук на земята. Всичко това се дефинира на равнище усеща. Вътрешните сили би трябвало да бъдат ориентирани към другарство не с обособения човек, а с целия свят като цяло. В 12 лунен ден Вселената постоянно ни дава отговори. Отдавна е открито, че в този ден откровените, изпратени от сърце молебствия и молби се извършват. Милосърдието, което сте подготвени да деянията към близките, ще ви се върне многократно.

През 12 лунен ден човек може да се срещне със своята идеална обич, среща, която е равна на намиране на смисъла на живота. За тези, на които е отредено да се срещат с това възприятие, се отнасят думите на египетския пророк: "Да живееш, с цел да обичаш. Да обичаш, с цел да живееш. " Струва си да споменем, че тази обич, може както да ви издигне до седмото небе, по този начин и да ви смъкна в бездънната дълбочина на пъкъла.

Любов и връзки - Именно в този интервал е належащо да покажете оптимално внимание по повод един към различен. Това е ден на възприятията и страстите. Нищо чудно, че един от знаците на деня е сърцето. Ако не покажете на другия човек какъв брой ви е грижа за него или какъв брой ви е безценен, тогава и той няма да покаже своето отношение към вас. Нанесените обиди изречени в този ден, ще припомнят за себе си години. Възникналите разногласия също ще се помнят дълго време.

Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, колкото влагането на повече обич, деликатност, добрина и схващане един към различен.

От диетата е добре да се изключи тежката храна. Добре е да се използват течности и сокове, като се изключи ябълков сок.
Подстрижката в 12 л.д. (виж часовете) усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.
Сънищата, които предстоят ще ви покажат на кои полезности отдавате желание в живота си. Ако сънувате материални полезности, значи е понижена духовността в живота ви и доминира материалният аспект.

Надявам се, че описанието на характерностите на деня ще ви помогне да извършите най-успешните си проекти и вярно да тълкувате какво се случва с вас в този ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР