Известен със своите грандиозни плажове, курорти от световна класа и

...
Известен със своите грандиозни плажове, курорти от световна класа и
Коментари Харесай

300 убийства годишно: обявиха луксозен курорт за един от най-опасните в света

Известен със своите грандиозни плажове, курорти от международна класа и многолюден нощен живот, Лос Кабос е една от най-популярните ваканционни дестинации в Мексико. Тя обаче крие и тревожна действителност. Има едно от най-високите равнища на убийства в света. 

Всяка година в Лос Кабос се правят към 300 убийства.

С % от 111,3 смъртни случая на 100 000 души, Лос Кабос е един от най-опасните градове в света. Голяма част от насилието е обвързвано с наркопрестъпления и междугрупови спорове, чиято активност се усили през последните години, пише Ehrgess.co.
 Лос Кабос Лос Кабос
Въпреки високото равнище на престъпност, милиони туристи не престават да посещават Лос Кабос всяка година. Властите сътвориха специфична туристическа полиция и ускориха сигурността на курортите в регионите, където има туристи.
 Лос Кабос Лос Кабос
Туристите са привлечени от Лос Кабос поради естествената му хубост, приключенията и изисканата кухня. Плажовете на града са едни от най-хубавите в Мексико, като няколко от тях са получили Син байрак за техните екологични стандарти и непорочност. Лос Кабос предлага и достоверна мексиканска кухня и пресни морски блага, които притеглят феновете на храната от цялостен ​​свят.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР