Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11

...
Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11
Коментари Харесай

Могат да се повторят ситуации, а хора и събития от миналото да се завърнат

Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11 ноември – във въздуха витае прочувствено напрежение, готово да избухне при всеки мотив. Хората са по-сприхави, нетърпеливи и избухливи. Контролирайте страстите и избягвайте да изяснявате връзките си. Трудно се реализират взаимни отстъпки.

Този ден дава обещание да бъде много деен, тъй като Луната ще е в огнен зодиакален знак. Но Сатурн може да попречва сполучливото развиване на делата, които планирате за този ден, изключително късният следобяд и вечерта.

По-добре е да не стартирате дълготрайна работа, още повече, в случай че е обвързвана с някакъв финансов риск. Изберете нещата, които би трябвало бързо да завършите.

Какво не би трябвало да се прави: подписване и сключване на контракти, решение на значими финансови въпроси.

Като цяло бъдете деликатни с извършването на покупки в този ден, защото има огромна възможност да пазарувате импулсивно.

Зачестяват главоболията и мигренозните пристъпи. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, мощно осветяване. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

Продължава 13 лунен ден до 16:07ч на 9 ноември (от 15:44ч на 8 ноември)

Космическите трептения въздействат удобно въздействат върху креативната сила. Вслушвайте се в препоръки на хората, в този момент може да научите доста. Добре е да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за съществени каузи и всевъзможни инициативи, само че уместно време да завършвате започнатото. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти.

Хармонията на деня не трябва да се нарушава по никакъв метод

Могат да се повторят обстановки, а хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Много е евентуално да срещнете хора, с които в миналото сте се разделили и то не по най-хубавият метод. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Лош знак в този интервал е да се появят болки в стомаха - те демонстрират неправилността на вашите дейности.

Следва 14 лунен ден от 16:07ч на 9 ноември до 16:31ч на 10 ноември

Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. В някои каузи ориста ще ни покровителства и ще ни защищава от неприятности. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите.

Енергията на деня може да повлияе върху настроението. Възможно е някои хора да изпитат горест, потиснатост. Не би трябвало да оставяте на негативните усеща да ви превземат. Най- положителното средство против тях са интензивността, действието и физическото натоварване.

Запазете успокоение и контролирайте страстите си

Добре е този ден да има изчистване на всичко, само че най-много на тялото. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да се тестват нови техники.

В съня си можете да откриете алегорични отговори на най-важните витални въпроси. Сега подсъзнанието се пробва да ви подскаже какво би трябвало да вършиме, с цел да постигнете триумф. Доверете се на вътрешното си чувство и интуицията. Не би трябвало да включвате непряк човек в тълкуването на сънищата си.

24 безоблачен ден – Денят може да донесе тежки тествания за някои или да отнеме доста старания. Смята се за ден на разгула на тъмните сили, по тази причина е належащо да се прояви повече зоркост и нерешителност във всяко деяние. За мнозина сложен и сериозен ден, в който ще бъдат подложени на инспекция силата на личната им религия, на съвестта и виталните правила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР