Лудост е да се снима в такива жеги, коментира очевидец

...
Лудост е да се снима в такива жеги, коментира очевидец
Коментари Харесай

Много си повярва: Рени направи брутална грешка, феновете в п...

Лудост е да се снима в такива жеги, разяснява свидетел на страшната преживелица с чалга изпълнителката

Певицата Рени е претърпяла призрачен миг през отминалото лято и то по време на фотоси на дуета си с Илиян " Газели и хиени ". 

Култовите реализатори се уговорили да снимат песента в разгара на лятото в неповторим комплекс покрай Созопол. Снимките били осуетени от противен случай с певицата и се наложило на място да извикат кола за спешна помощ.

Изглежда мазохистично, само че изпълнителите се нагърбили със задачата да снимат клипа в най-голямата горещина. Жаркото слънце не се отразило добре на Рени, която в даден миг се свлякла на земята. Пристигналият медицински екип открил, че гласовитата певица е слънчасала. 

" Лудост е да се снима на слънце при тези температури, само че пък екипът гледаше да няма хора в комплекса и употребява обедните часове, до момента в който си почиват по стаите ", издава пред БЛИЦ свидетел на случката. 

Дуетът сред Рени и Илиян провокира огромен интерес измежду техните фенове и за малко песента се изкачи напред във всички фолк ранглисти. Рени към този момент жъне триумф с новия си шлагер, който се пее по 2-3 пъти по време на нейните участия.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР