Лудогорец записа една от най-впечатляващите си европейски победи, стартирайки кампанията

...
Лудогорец записа една от най-впечатляващите си европейски победи, стартирайки кампанията
Коментари Харесай

Шеметно 5:1! Лудогорски марш отвя армейците от Москва

Лудогорец записа една от най-впечатляващите си европейски победи, стартирайки акцията си в група Н на Лига Европа с изумителен погром 5:1 над ЦСКА Москва. Губейки на почивката с 0:1, момчетата на Станислав Генчев изнесоха продукция от най-високо качество в, с цел да реализиран своя най-изразителен триумф в групова фаза от евротурнирите.

Клаудиу Кешеру записа първи хеттрик в Европа с екипа на „ орлите”, като го реализира единствено в границите на 21 минути. Всъщност първите 360 секунди от втората част се оказаха решаващи, тъй като тогава в зашеметяващо движение родният първенец осъществя три попадения, които безусловно извадиха от релси московските „ армейци”. Оттам нататък треньорският дебют на Генчев в Лига Европа се разви напълно по усета на разградчани.

По този метод Лудогорец оглави класирането с 3 точки, до момента в който в другия мач от групата Еспаньол и Ференцварош направиха 1:1.

Срещата започва в извънредно движение, като единствено след 5 минути игра Лудогорец за първи път в мача разтресе рамката на вратата. Джоди Лукоки се измъкна елегантно отдясно и получи пас зад тила на отбраната, с цел да нахлуе на сериозна скорост в наказателното поле. Холандецът нанесе доста мощен шут по диагонала, който нацели десния дирек. Топката отскочи чак до дъгата, откъдето Марселиньо я върна назад в наказателното поле към Вандерсон, чието подло воле профуча на сантиметри около задачата.

Този пропуск се оказа с голяма тежест, тъй като 6 минути по-късно гостите откриха. Никола Влашич извърши директен свободен удар отляво по офанзивата и центрира към близката греда, където Марселиньо не беше най-удачния избор за надзирател на 193-сантиметровия Игор Дивеев. 19-годишният младок по хубав метод с глава осъществя дебютния си гол за московчани, забождайки топката съзнателно първо в земята – 0:1.

link1 " >  LAP.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР