Лудогорец ще изиграе топ контроли по време на лагера в

...
Лудогорец ще изиграе топ контроли по време на лагера в
Коментари Харесай

Лудогорец уреди страхотни контроли в Турция

Лудогорец ще изиграе топ контроли по време на лагера в Турция през януари и февруари 2023-а година, научи „ Мач Телеграф “. Шампионите за поредна година ще се готвят в югоизточната ни съседка на обичайното за тях място - курорта Белек. „ Орлите “ към този момент са договорили всички инспекции, за които са подписали и контракти.

В Турция Лудогорец ще премери сили със остарелия си познайник Цървена звезда, който е срещал два пъти в публични дуели в европейските клубни шампионати, както и три пъти в другарски мачове. Двубоят със сръбския хегемон и постоянен участник в групите на Шампионската лига и Лига Европа е на 25 януари. Лудогорец ще приключи лагера в Турция при започване на февруари против украинския исполин Динамо Киев, против който също игра контроли през последните две години.

„ Орлите “ са договорили още спаринги против втородивизионния немски Хановер, полския първокласен Заглембе, където състезателен шеф е някогашният бранител на разградчани Любомир Гулдан, носителя на КНК от 1981-а година Динамо Тбилиси и достоверния Стяуа Букурещ, който преди всичко във втора дивизия на Румъния.

Междувременно стана ясно, че Лудогорец е пред завършване на договарянията по продажба на правата на лъчение на контролите в Турция през 2023-а година.

Разградчани възобновяват формалните си мачове в средата на месец февруари. На 16-и „ орлите “ одобряват белгийския гранд Андерлехт в мач от плейофите в елиминационната фаза на Лигата на конференциите. Реваншът е седмица по-късно в Брюксел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР