Лудогорец отстъпи пред Бетис (Севиля) с 2:3 в зрелищен и

...
Лудогорец отстъпи пред Бетис (Севиля) с 2:3 в зрелищен и
Коментари Харесай

Лудогорец се размина поне с точка в Севиля

" Лудогорец " отстъпи пред " Бетис " (Севиля) с 2:3 в зрелищен и оспорван мач в група С на Лига Европа, игран на стадион " Бенито Виямарин ". Това е първото проваляне на " орлите " в шампионата тази сезон, откакто преди седмица те съкрушиха любимеца " Рома " в Разград.

Българският отбор догонваше през целия мач - от 0:2 и 1:3, само че в края пропусна да отмъкне най-малко точка.

" Бетис " поведе в 25-ата минута. Серхио Каналес насочи шут от разстояние, вратарят Серджио Пад се намеси и боксира, топката доближи до Хуан Миранда, който се опита да стреля, само че откри Луис Енрике и той с глава от близко вкара за 1:0.

" Лудогорец " направи сериозен пропуск в 29-ата, като кълбото попадна в Каули Оливейра, само че ударът му беше отразен от чилиеца Клаудио Браво.  

Ветеранът и някогашен испански национал Хоакин означи извънредно хубав гол в 39-ата минута за 2:0. Опитният нападател насочи техничен диагонален удар от границата на наказателното поле и вкара топката в левия ъгъл на вратата.

" Лудогорец " върна интригата в първата минута на добавеното време. Националът Кирил Десподов изненада Клаудио Браво от дребен ъгъл от фаул, а топката мина голлинията при закъснялата интервенция на стража.

Втората част стартира с положения и пред двете порти.

В 59-ата минута Серхио Каналес шутира от отдалеченост, Серджо Падт не се намеси по най-хубавия метод, топката мина сред ръцете му и влезе във вратата за 3:1.

" Лудогорец " върна още един гол тъкмо четвърт час преди приключване на постоянното време. Защитата на домакините не почисти добре след осъществяване на корнер и Рик Джонатан от към 20 метра направи 2:3. 

В третата минута на спомагателното време Дани Гропер беше изведен от Каули Оливейра на голова позиция в наказателното поле, само че ударът му мина около вратата. 

В другия мач от групата " Рома " победи 10 играчи от ХИК " Хелзинки " с 3:0. Гостите рано получиха червен картон.

На 6 октомври " Лудогорец " гостува на ХИК.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР