Лудогорец опитва да привлече 23-годишния халф Ибрахима Камара, пише Тема

...
Лудогорец опитва да привлече 23-годишния халф Ибрахима Камара, пише Тема
Коментари Харесай

Лудогорец хвърли око на халф от Гвинея

Лудогорец пробва да притегли 23-годишния халф Ибрахима Камара, написа " Тема Спорт ". Дефанзивният полузащитник, който има изключителна физика, е благосъстоятелност на португалския втородивизионен Морейрензе. Договорът му с този клуб изтича през идващото лято, само че националът на Гвинея желае да го приключи до затварянето на трансферния прозорец в края на месеца. Причината е, че от началото на сезона е запаса и е записал едвам 8 игрови минути в първия кръг против Вияфранкезе.

Според авторитетното португалско издание " Рекорд " към този момент от клуба не считат да удовлетворят желанието му да разтрогне по взаимно единодушие, само че биха го продали на различен клуб.
 Георги Дерменджиев: Лудогорец ще завоюва и двата мача с Жалгирис
Георги Дерменджиев: Лудогорец ще завоюва и двата мача с Жалгирис

Вижте какво показа някогашният треньор на разградчани

" В клуба считат, че Камара може да играе значима роля в тима. Няколко клуба към този момент са влезнали в контакт с играча. Става дума за отбори от Франция. Последната оферта е от българския Лудогорец. До момента Морейрензе отклонява предложенията за халфа, само че вратата за негов трансфер е отворена, изключително в случай че в действителност от правата му може да се извлече добра облага ", написа в материала за играча.

В момента Морейрензе е водач във Втора дивизия на Португалия. Ибрахима КАмара е роден на 25 януари 1999 година. Висок е 190 сантиметра и тежи 75 кг. Той е физически доста мощен. Играе най-вече с десен крайник. През сезон 2018/19 е част от втория тим на Брага, само че е притеглен от Морейрензе. От тогава стартира да се утвърждава в титулярния състав. Най-постоянен е през предходната акция. Той е на терена в 29 мача в португалския хайлайф, само че не съумява да помогне на отбора да се избави от изпадане. До дни ще стане ясно дали Лудогорец ще успее да притегли Камара, който има и 1 мач за националния тим на Гвинея.

Треньорът на разградчани Анте Шимунджа държи до затварянето на трансферния прозорец клубът да му обезпечи нов централен бранител и отбранителен халф.
 Лудогорец продължава продажбата на билети за срещата с Жалгирис
Лудогорец продължава продажбата на билети за срещата с Жалгирис

Вижте от кое място може да вземете билет
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР