Лудогорец 3 : 0 ЦСКА 49′ ГООЛ! Лудогорец повежда с

...
Лудогорец 3 : 0 ЦСКА 49′ ГООЛ! Лудогорец повежда с
Коментари Харесай

Лудогорец - ЦСКА 3:0, червената защита е в амок


Лудогорец

3: 0

ЦСКА
 49′
ГООЛ! Лудогорец повежда с 3:0!

Сотириу санкционира нова неточност на Бусато, който можеше да улови топката. За нападателя задачата бе прекомерно лесна - до осъществя на празна врата от няколко метра.
46′
Чатакович отстъпва мястото си на Нзила.
46′
Антов на мястото на Турицов, Гълъбов ще играе като десен бек, а Вальо минава в средата на ариегарда.
46′

45′
Начало на вторите 45 минути.
45+3′
Край на първото полувреме.
45+2′
Опасен шут на Варела минава около вратата.
45′
Три минути добавено време.
41′
ГООЛ! Лудогорец удвоява!

Нова бърза офанзива на първенеца, подавания с по едно допиране разсякоха защитата на " алените ", а Доминик Янков приключи със самочувствие.
37′
Последните минути мачът се изнерви и последваха голям брой нарушавания.
29′
ГОЛ! 1:0 за Лудогорец!

Чудесно центриране на Кирил Десподов за Алекс Сантана, който означи с глава за злощастие на безпомощния Бусато.
20′
Страхотен късмет за Феде Варела! Изстрелът му от придвижване бе блокиран и топката мина на сантиметри от гредата на Лудогорец за ъглов удар.
17′
Жълт картон за Сантана.
17′
Картон и за Кайседо.
15′  Снимка 539408
Източник:
14′
ГОЛ... само че не и съгласно ВАР!

Лудогорец означи след отлично изпълнен ъглов удар от Кирил Десподов. Игор Пластун се извиси и заби топката във вратата на " алените ". Определено Густаво Бусато още веднъж ще търпи рецензии, че не мърда от голлинията си и като цяло е неподвижен.

Голът на Лудогорец е анулиран от системата за видео повторения! Десподов е направил нарушаване преди още да се е стигнало до ъгловия удар.
7′
Два следващи удара на футболисти на ЦСКА са блокирани, напрежение пред вратата на Лудогорец.
5′  Снимка 539407
Източник:
4′
Кирил Десподов извършва ъглов удар, мощни освирквания от секторите " Г " и " А ".
3′
В ложата се виждат знакови за " алените " фигури като Пламен Марков, Георги Велинов и други Футболистът Ахмед Ахмедов също следи от трибуните.
2′

1′
Мачът стартира с химна на Република България, стадионът става на крайници в символ на почитание.
Състав 71. Кахлина 1. Бусато 4. Сисиньо 19. Турицов 30. Пластун 2. Матей 24. Вердон 28. Гълъбов 3. Недялков 18. Мазику 7. Сантана 3. Жеферсон 8. Гонзалвеш 11. Чатакович 95. Каули 7. Баи 64. Янков 5. Варела 11. Десподов 30. Вилдшут 19. Сотириу 9. Кайседо Треньор В. Дамбраускас Любослав Пенев Резерви 1. Серджио Падт 12. Алекс Божев 22. Джордан Икокощ 6. Жуниор Нзила 5. Георги Терзиев 10. Георги Йомов 88. Вандерсон 21. Амос Юга 10. Елвис Ману 15. Християн Петров 13. Малвис Чибота 26. Валентин Антов 37. Бернард Текпетей 22. Радослав Живков
Лудогорец и ЦСКА ще дефинират новия притежател на трофея от Суперкупа на България. Срещата на националния стадион " Васил Левски " е довечера от 20:30 часа. Разградчани се поздравиха с десета поредна купа от родния шампионат, до момента в който " армейците " се задоволиха със златните медали от Купа на България.

Треньорът на " зелените " Валдас Дамбраускас ще направи много промени в стартовия състав. Очаква се дебют за Лудогорец да направи вратарят Серджио Падт. 31-годишният пазач пристигна това лято от Гронинген, само че за момента не съумява да завоюва борбата за титулярно място с Кристиан Кахлина.
 Снимка 530586
Източник:

В единадесеторката се чака да се завърне и Клаудиу Кешеру. Румънският деец остана на пейката в реванша против Шахтьор (Солигорск). Вместо него Дамбраускас избра Пиерос Сотириу.

В лагера на ЦСКА пък бранителят Мено Кох и отбранителният халф Амос Юга сигурно ще пропуснат освен мача за Суперкупата, само че и първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конфедерациите.
 Снимка 530584
Източник:

Със сигурност в групата за дуела с разградчани няма да попадне аварийният пазач Димитър Евтимов. В дните преди мача с отбора не тренира и Бисмарк Чарлс. Все отново чака се, че той ще е подготвен.

Иначе двата тима срещнаха положителни противници в предсезонната си подготовка. ЦСКА изигра пет контроли в които записаха две победи (1:0 с Вакер Инсбрук и 4:0 с Ботев Враца) и три загуби от Олимпиакос, Вердер Бремен и Карабах Агдам.
 Снимка 530581
Източник:

От началото на юли разградчани към този момент могат да се похвалят с две публични против с Шахтьор (Солигорск), които бяха извоювани с по 1:0 и водят отбора в идващия кръг на Шампионска Лига, където конкурент е небезизвестният Мура.

В досегашните 36 мача сред двата тима във всички шампионати, Лудогорец има 15 победи, 6 загуби и 15 равенства.
 Скаути от Торино ще следят финала за Суперкупата
Скаути от Торино ще следят финала за Суперкупата

Представителите на клуба от Серия А идват евентуално идват за съответен играч
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР