Лондон. Министрите от британския кабинет ще проведат първа среща за

...
Лондон. Министрите от британския кабинет ще проведат първа среща за
Коментари Харесай

The Independent: Британските министри ще проведат първа среща за обсъждане на бъдещата търговска сделка с ЕС

Лондон. Министрите от английския кабинет ще проведат първа среща за разискване на комерсиалната договорка с Европейския съюз, написа вестник The Independent във водеща публикация, оповестена в понеделник, 18 декември.
Министър-председателят на Обединеното кралство ще организира диалози с министрите си, с цел да откри какви търговски взаимоотношения желаят страната им да има в бъдеще със страните от Общността.
Мей ще увери, че ще постави старания да подпише нова договорка за свободна търговия в границите на преходния интервал на Брекзит – „ където е допустимо “, защото Брюксел към този момент даде явен сигнал, че сходен процес няма да е изпълним с оглед изискванията, които Лондон предлага.
Британският министър председател ще употребява изказването си, с цел да внесе утешение по въпроса за изискванията, които би трябвало да се ползват по време на двугодишния интервал, в който Англия ще се отделя от структурите на Европейски Съюз. Обръщението й има за цел да потвърди решителността й да наложи позицията си по въпроса за търговията и имиграцията.
Очаква се тя да каже, че в преходния интервал Англия има намерение да „ записва новопристигащи от Европейски Съюз като част от подготовка за нашата бъдеща имиграционна система ".
„ Ще се подготвим за нашата бъдеща самостоятелна комерсиална политика, като преговаряме - и където е допустимо - като подписваме търговски съглашения с трети страни, които може да влязат в действие след приключването на интервала на осъществяване ".

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР