Локомотив е домакин днес на новака Хебър в двубой от

...
Локомотив е домакин днес на новака Хебър в двубой от
Коментари Харесай

Локомотив приема Хебър в търсене на нова победа у дома

Локомотив е хазаин през днешния ден на новака Хебър в дуел от третия кръг в елита. Мачът е през днешния ден от 20:30ч. на стадион " Локомотив " .

Преди срещата от фенклуба на Локомотив провеждат празненства за рождения ден на клуба. Събитието ще стартира в 19:00ч. и ще бъдат наградени митове на клуба, ще участват и митове на други тимове.

Локомотив загуби предишния кръг от първенеца Лудогорец с 0:2 като посетител, а Хебър победи като хазаин с 1:3 от Септември София.

В класирането Локомотив е 10-и с 3 точки, а Хебър е на 12-о място също с 3 точки.

Двата тима не са се срещали от много дълго време в елита от сезон 1991-1992. Тогава Локомотив печели в Пазарджик с 3:0, а мачът в Пловдив също приключва с триумф за " смърфовете " - 2:0.

За Локомотив Йосип Томашевич се завръща след наказване.

Съдия на срещата ще е Васимир Маруан Ел-Хатиб.

Вероятни сформира:

Локомотив: Илко Пиргов, Милош Петрович, Мартин Паскалев, Раян Бидунга, Александър Василев, Бабакар Дионе, Георги Каракашев, Пиер Зебли, Бирсент Карагарен, Преслав Боруков, Димитър Илиев

Хебър: Петър Дебърлиев, Георги Търтов, Мартин Михайлов, Пламен Крумов, Корнел Осира, Цветелин Тонев, Октай Хамдиев, Алексей Лобов, Боян Кнежевич, Тодор Чаворски, Ивайло Михайлов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР