Ливърпул и Брайтън не се победиха в голово шоу, завършило

...
Ливърпул и Брайтън не се победиха в голово шоу, завършило
Коментари Харесай

Ливърпул стигна от 0:2 до 3:2 срещу Брайтън, но се провали в края

Ливърпул и Брайтън не се победиха в голово шоу, приключило 3:3 на " Анфийлд ". " Чайките " поведоха с 2:0 до 18-ата минута, само че " мърсисайдци " съумяха да стигнат до поврат и 3:2 в 63-ата минута. Това обаче не се оказа задоволително на отбора на Юрген Клоп, защото в 83-ата минута Леандро Тросар оформи своя хеттрик и донесе точката на Брайтън. 

Брайтън шокира " Анфийлд " още в 4-ата минута бранителите на " мърсисайдци " изгубиха топката, което разреши на отбора на гостите да разиграе ужасно топката и  Леандро Тросар да супер подаване в наказателното поле, с цел да приключи офанзивата на гостите с диагонален удар за 0:1. 

В 18-ата минута " чайките " нанесоха втория си удар. Уелбек бе изведен в наказателното поле и откри Марч, който пък изведе Тросар с прелестно подаване и белгиецът се разписа за повторно в мача.

В идващите минути гостите на няколко пъти много елементарно съумяха да преодолеят защитата на противника и сътвориха още рискови обстановки пред Алисон.

В 31-ата минута Ливърпул разсече отбраната на Брайтън, а Мохамед Салах засече подаването, само че Роберт Санчес отговори със ужасно избавяне. 

Две минути по-късно Салах откри точно Роберто Фирмино, който с невъзмутим изстрел върна Ливърпул в дуела. 

Втората част стартира ужасно за домакините. Фирмино означи, откакто доближи до пас в наказателното поле и прати топката в долния десен ъгъл за 2:2 в 54-ата минута. 

Три минути по-късно Санчес отрази изстрел на Фирмино с глава. 

Тимът на Юрген Клоп поведе за първи път в резултата в 63-ата минута, когато след центриране от корнер Адам Уебстър прати топката в личната си врата.

Седем минути преди края на дуела Леандро Тросар разочарова още веднъж " Анфийлд ". Белгицът оформи своя хеттрик, откакто красиво трансформира центриране на Каору Митома, което Върджил ван Дайк не съумя да спре да мине. 

След този мач Брайтън има 14 точки на 4-ото място във Висшата лига. Ливърпул е девети с 10.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР