Лили Иванова явно не е забравила, че в далечната си

...
Лили Иванова явно не е забравила, че в далечната си
Коментари Харесай

Лили превърна дома си в болница

Лили Иванова очевидно не е не запомнила, че в далечната си младост е била здравна сестра. И преди пандемията от Ковид-19 в дома на естрадният динозавър на столичната улица „ Оборище ” цареше стерилна непорочност поради най-големият й боязън – от заболявания. Сега уплахата на естрадната икона да не се болести е обхванала нови висоти.

Изпълнителката на безконечния шлагер „ Камино ” е изпаднала в същинска суматоха от ковид, откакто се оказало, че няколко хора от обкръжението й са положителни. Въпреки че била уверена, че в случай че се съблюдават противоепидемичните ограничения, няма заплаха от болест, 81-годишната изпълнителка треперела някой да не й докара вируса.
Затова естрадната звезда трансформирала дома си в същинска лаборатория. Лили прекратила всевъзможни визити в дома си. Изключение правела само за двете си племенници Радмила и Мария, както и за техните деца. При редките си визити, наследниците на по-голямата й сестра Магда подробно били дезинфекцирани, а на краката си нахлузвали транспарантни медицински калцуни.

Шофьорът на певицата също бил длъжен да обува найлоните върху обувките си, а достъпът му до първокласния мезонет бил стеснен единствено до антрето. Младежът се подчинявал покорно на естрадната мегазвезда и изпълнявал всичките й нареждания - даже тези, които наподобяват неуместни. Вземал листата с поръчките, а откакто ги изпълнел, подавал пазарските покупки в коридора и си тръгвал, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР