Лидери като г-н Доган на 100 години веднъж се раждат.

...
Лидери като г-н Доган на 100 години веднъж се раждат.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Имаме нужда от лидери като Доган, такива се раждат веднъж на 100 години

Лидери като господин Доган на 100 години един път се раждат. Ние като страна имаме потребност от такива водачи.

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в следващия коментар, провокиран от новогодишното слово на почетния ръководител на партията Ахмед Доган. Въпреки това Карадайъ отхвърли да изрази мнение за концепцията за програмното държавно управление, която Доган предложи в речта си. 

Карадайъ още добави, че макар че от партията преди са говорили за предварителни избори, за тях е по-важно да се реализира смяна в политиката на парламентарните партии. 

" Ние доста съществено работим върху стратегия за ускорено догонващо развиване на страната. Това е нашият апел към систематичните партии, да създадем нужното и нужното за ускореното догонващо развиване на страната ", добави той.

В отговор на изказванието на Валери Симеонов, че има договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи за прокарването на Закона за вероизповеданията, Карадайъ съобщи, че националистите са преекспонирали тематиката.

" Ние, патриотите и национално виновните партии, направихме една доста огромна крачка с договарянията за Закона за вероизповеданията ", добави той.

Запитан дали от партията ще засвидетелстват по-силна поддръжка за ръководещите вследствие на терзанията на Ахмед Доган за тяхната вътрешна непоклатимост, Карадайъ отхвърли да даде безапелационен отговор. Нужно е да дадем своя принос в поддръжка на страната, държавността и жителите, каза сбито той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР