Лидерът на Хизбула шейх Хасан Насралла призова днес за гигантски

...
Лидерът на Хизбула шейх Хасан Насралла призова днес за гигантски
Коментари Харесай

Лидерът на Хизбула призова за огромна демонстрация в понеделник

Лидерът на Хизбула шейх Хасан Насралла прикани през днешния ден за великански митинг в понеделник против решението на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила да признае целия Йерусалим за столица на Израел, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

"Призовавам всички на голяма национална проява за митинг и наказание на тази американска експанзия и незаслужено решение " и за изложение на "солидарност с палестинския народ ", сподели ръководителят на могъщото ливанско шиитско придвижване, което е главен съдружник на Иран и върл зложелател на Израел.

Шейх Насралла прикани жителите на 12-те палестински бежански лагера в Ливан също да стачкуват. Съдбата на Йерусалим е основен въпрос в близкоизточния спор, акцентира водачът на Хизбула, представен от ТАСС. Той предизвести, че решението на Съединени американски щати "поставя под опасност ислямски и християнски светини ", и прикани "арабския и мюсюлманския свят да поддържа едно ново въстание на палестинците и да им оказва политическа, финансова и военна помощ ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР