Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви тази сутрин, че Христо

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви тази сутрин, че Христо
Коментари Харесай

Христо Иванов: Питайте Борисов защо се кара на медиите, вместо мен - какво бил казал за моите чувства

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи тази заран, че Христо Иванов държал ключа за кабинет сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. По думите му Иванов мълчал, тъй като го било позор от съдружните му сътрудници от " Продължаваме промяната ".

" Има ясно решение и това е всичко, което мога да разясня, което ние поддържаме. Разбирате ли, че това, което вършим, е безусловно насериозно, тъй като в действителност тази страна би трябвало да има ръководство. Подобни замени на някакви безусловно задкулисен реплики, които... съгласно мен трябваше да питате за какво си разрешава да се кара на медиите, вместо да ме питате мен той какво бил споделил той за моите усеща. Дайте да не се занимаваме с несериозни интриги ", съобщи Христо Иванов. 

Да понижим градуса на страстите и да се върнем към градивната работа за България. Този апел насочи в коридорите на Народното събрание националният представител от " Продължаваме Промяната " - " Демократична България " (ПП-ДБ) Даниел Лорер.

" Ситуацията стана извънредно прочувствена. Апелирам към всички политически сили да понижим градуса на възприятията и на страстите, тъй като работим за България. Нашата задача е да излезем с работещо решение за всички. Знам, че всекидневно хвърчат най-различни мнения, само че дано да запазим положителния звук и да продължим в градивния дух, в който започнахме ", разяснява пред публицисти Лорер.

" По отношение на първия мандат ние сме декларирали доста ясна позиция, която няма да се промени. По отношение на втория мандат започнахме градивна работа. Показахме законодателна стратегия, която беше възприета. Показахме управническа стратегия, която беше възприета. Вчера имаше хумористични мнения по нея, само че като изключим хумора, наличието ѝ, съществото на това, което би трябвало да свършим за България, се оказва в голямата си част според сред двете политически сили ", добави още той.

Снимка: БТА

Лорер уточни, че в ПП-ДБ като коалиция има разнообразни отзиви, които са добре пристигнали, тъй като " най-хубавото се ражда в разговор и спор ". Той акцентира, че всички тематики се дискутират на съдружен съвет сред обединенията.

На въпрос допустима ли е бъдеща коалиция сред ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Българска социалистическа партия за България ", Лорер отговори, че е допустимо теоретично.

" Те го отхвърлят сега. Не имам вяра това да е положително решение за България. В последна сметка първият мандат още не е даден. ГЕРБ би трябвало да преценяват по кой път да тръгнат ", счита той.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР