Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и бившият министър на енергетиката

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и бившият министър на енергетиката
Коментари Харесай

Бойко Борисов и Теменужка Петкова пред актива на ГЕРБ в Търговище: В енергетиката най-осезаемо се вижда пълната немощ на това управление

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и някогашният министър на енергетиката Теменужка Петкова се срещнаха с актива на партията в Търговище. Петкова съобщи, че всеки ден се вижда политическата отпадналост на това ръководство, като най-осезаемо това се отразява в енергетиката.

Тя напомни, че сега цените на тока за бизнеса са над 800 лв., като няма различен бранш на това държавно управление и двете служебни на Румен Радев да са отбелязали подобен неуспех.

" Очевидно всички тези измами, които се опитака се провалиха. Те не знаят какъв човек им би трябвало в КЕВР, другояче нямаше да сложат партиен човек. Там би трябвало висока експертиза, каквато в този момент няма “, добави още Петкова във връзка с новия ръководител на КЕВР.

Тя посочи, че в новия бюджет няма нито един лев очакван за отплата на бизнеса и битовите консуматори поради скъпи ток.
" Както се оказа от през вчерашния ден младежката конструкция на ГЕРБ се оказа главния ценови регулатор в България. Това ме ласкае, тъй като през вчерашния ден в умишлен брифинг в Министерски съвет, министър-председателят на тази България съобщи, че сме достигнали до 1 милион българи, а че и сме им повлияли по този начин, че цените на горивата в България да се усилят толкоз. Вчера пък министърът на финансите съобщи, че ни чака затвор “, съобщи ръководителят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

Георг предложи другата седмица да се свика младежката организация на ГЕРБ, с цел да се заеме с регулирането на цените у нас. Така може да се разпусне КЕВР, както и Булгаргаз. Той разгласи, че дават обещание освен да понижат цените, само че и че няма да продават газ по нощите.

Днес е един доста прекрасен ден за мен, тъй като се е родила моята щерка. Да ми е жива и здрава, тъй като доста се изтеза, до момента в който носеха ковчези пред къщата ми, а тя беше с бебетата вътре. Тези " демократи “ пристигнаха на власт и аз в никакъв случай няма да го не помни. От казаното през вчерашния ден от Кирил Петков по безпорен метод открих, че в България има две партии – ГЕРБ и младежкото ГЕРБ ", разгласи Борисов.

" Представете си да бяхме обвинили ние в закононарушение младежката организация на Българска социалистическа партия и да ги заплашваме с арести “, съобщи още водачът на ГЕРБ и напомни спирането на метрото, което е в пъти по-опасно, само че закани тогава не е имало, арести също.

" Расизма, който проповядва, надали ще са щастливи в " Харвард “ техни ученици да разделят пората по народност, вяра, цвят или половост. Всички сме човешки душички, ето да вземем за пример наш кандидат-кмет е ром и не виждам нищо необичайно в това “, съобщи още Борисов.

Той се възмути за думите, че се готвят арести против младежи от ГЕРБ и напомни, по какъв начин единствено преди дни 16-годишни деца бяха задържани за изобразяване върху Паметника на руската войска. Борисов се пошегува, че младежите от ГЕРБ би трябвало да се скрият, Гюнай Хюсмен ще им носи кашкавал, а може и да атакуват през нощта някоя и друга мандра. " До къде ни докараха в 21 век да ни трансформират в шумкари “, пошигува се Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР